A Bentley Mulliner Bacalar elfogyott, de helyette megvásárolhatja a hivatalos méretarányos modellt

És ez csak a valós modell 0,005%-ába fog kerülni 122 dollárért

A Bentley bejelentette a korlátozott szériás Bacalar és a mainstreamebb, de ugyanolyan erős Continental GT Speed hivatalos 1:43 méretarányú modelljeit. Mindkét modell megvásárolható a Bentley Motors üzletében, egyenként 100 fontért (122 dollárért).

Az autógyártó szerint a méretarányos modellek „jelentős megtakarítást jelentenek a valódi autón”, ami különösen igaz a Mulliner Bentley Bacalar esetében. Mind a tizenkét, kocsiból készült barchetta példány elképesztő 1,8 millió fontért (2,2 millió dollárért) kelt el, mindegyik egyedi specifikációval. Sajnos az 1:43-as modellben nincs személyre szabási lehetőség, amely csak Yellow Flame külső színben érhető el. Ennek ellenére a miniatűr Bacalar elég részletgazdag ahhoz, hogy Satin Bronze fényes kiegészítőket tartalmazzon, a szabadon lévő kabin pedig a Grey Tweed és a Beluga árnyalatait ötvözi.

Lehet, hogy a Bentley Continental GT Speed sokkal olcsóbb és szélesebb körben elérhető, mint a mechanikusan kapcsolódó Bacalar, de mivel az igazi autó 280 000 dollár körüli árat jelent, nem könnyű ilyet venni. A lényegesen megfizethetőbb méretarányú modell Candy Redre van festve, fényes szénszálas díszítéssel és Hotspur belső díszítéssel, amely az egyedi hímzéseket és a gyémánt foltvarró bőrt reprodukálja. Csakúgy, mint a Bacalar, meglehetősen részletes és pontos a méretéhez képest, és nagyszerű kiegészítője lehet az asztalnak.

PodCars Spotify

A W12-motoros Bacalar és a Continental GT Speed mellett, amelyek a Bentley hivatalos online boltjának legfrissebb kiegészítői, a Flying Spur és a Bentayga 1:43-as méretarányú ábrázolásait, valamint a Bentley márkájú kiegészítők széles választékát is megtalálja. . Az egyetlen modell hiányzik a buliból, a Bentley Mulliner Batur, amely egy későbbi időpontban kerülhet forgalomba. Az összes 1:43 méretarányú modell ára 100 GBP (122 USD), de ha valami olcsóbbra vágyik, vannak kisebb 1:64-es opciók, amelyek 14-15 GBP (17-18 USD) áron kaphatók.

BEGURULVA PODCAST A SPOTIFY-ON

carscoops / google fordító