A Hyundai New Universe mobilirodája a legjobb munkahely a mozgásban lévő csapatok számára

A Hyundai Universe Mobile Office számos különböző üléskonfigurációban kapható

A Hyundai a távmunkát a következő szintre emeli a Universe Mobile Office bemutatásával, amely kizárólag (egyelőre) Koreában fog megjelenni.

Az Universe Mobile Office a már létező Universe luxus személybuszra épül, és egy maroknyi kiszerelésben lesz elérhető. Ezek közé tartozik a 10 személyes, 12 személyes 13 személyes (12+1) elöl együttműködési hellyel, 13 személyes (12+1) bővített irodaterülettel és 13 személyes (11+1) +1) különálló üléskonfigurációkkal.

PodCars Spotify

A Hyundai azt állítja, hogy az Universe Mobile Office-t intelligens mobilitási megoldásként fejlesztette ki, és ezzel a modellel az autóbuszok szektorát kívánja vezetni.

A fényűző személybusz kabinjában három különálló ülőhely található, számos luxusfelszereléssel, beleértve a félautomata redőnyöket és a világos színű laminált padlót. Az Universe Mobile Office kiválóan alkalmas együttműködési és egyéni munkára is, elöl és hátul együttműködési terekkel, középen pedig személyes munkaterületekkel.

Az elülső csoportos együttműködési tér különösen figyelemre méltó, mert videokonferencia-rendszerrel, összecsukható tárgyalóasztallal, kanapéval és egyedi tárolóval rendelkezik. Eközben a személyes munkaterületeken dönthető ülések, asztalok, vezeték nélküli telefontöltők, egyéni szórakoztató rendszerek és személyes tárolóhelyek találhatók. Gondoljon az üzleti osztályú ülésekre egy hosszú nemzetközi járaton, de egy buszon.

BEGURULVA PODCAST A SPOTIFY-ON

Néhány további részletet közöltek a Hyundai Universe Mobile Office-jával kapcsolatban, beleértve azt is, hogy mennyibe fog kerülni, vagy mikor jelenik meg a piacon.

Feltételezhető, hogy ugyanazok a motoropciók lesznek elérhetők, mint a standard Universe busz, azaz nagy kapacitású soros, hatos dízelmotorok, amelyek 9,9 és 12,7 liter közötti űrtartalommal rendelkeznek, és akár 380 LE és 1568 Nm (1568 Nm) teljesítményt is képesek leadni. a nyomaték.