A Bugatti, a Buben és a Zorweg divatos széfeket készít

A Bugatti bejelentette, hogy együttműködik a Buben & Zorweggel, hogy limitált kiadású széfkollekciót készítsen.

„A Buben & Zorweg osztja az egyedi remekművek létrehozásának szellemiségét” – mondta Wiebke Ståhl, a Bugatti International ügyvezető igazgatója. „A csapatukkal több mint 18 hónapon át szorosan együttműködve egy sor limitált kiadású, nagy biztonságú széfet fejlesztettünk ki, amelyek mindkét márkánk szellemiségét megtestesítik. Időtlen dizájn, tökéletes kivitelezés és határokat feszegető technológia.”

A Hyper Safe Collection névre keresztelt dizájn részleteket tartalmaz, amelyek célja, hogy a széfek jobban hasonlítsanak egy Bugattira. C-vonallal rendelkeznek, akárcsak a Chironon, és mindegyik széfnek van egy „cápafarkú” vonala, amely az 57-es típusú Atlanti-óceánt idézi, ha nagyon rossz a látása és elég nagylelkű.

A széfajtó nagy szilárdságú acélmaggal és szénszálas felülettel rendelkezik, a drága anyag könnyű súlyát itt valóban széles körben hasznosítják. Rozsdamentes acél elemek díszítik az egység elejét, és az ajtókilincs 3000 marási lépést igényel.

A széfek három színben kaphatók. A „Hyper Light” modell a Pearl Beige és Shadow Grey színű Napa bőrt ötvözi a rozsdamentes acél elemekkel, amelyek matt felülettel rendelkeznek. Az ajtó eközben Light Super Composite Fibre-rel készült.

A „Hyper Dark” modell eközben Mocha Brown és Powder Grey bőrrel rendelkezik, a rozsdamentes acél elemek réz matt felületet kapnak, a széfajtó pedig Dark High-Tech szénszálas borítást kapott.

Végül a „Hyper Track” modell Track High-Tech szénszálas felülettel rendelkezik az ajtón, az oldalán és a tetején. Pace Blue bőrrel párosulnak, a rozsdamentes acél elemek pedig Onyx matt felülettel rendelkeznek.

„Szakértői csapataink fáradhatatlanul dolgoztak annak érdekében, hogy létrehozzuk ezt az igazán egyedi remekmű-kollekciót a világ elsőszámú újdonságaival a nagy biztonságú biztonságos arénában” – mondta Florian vom Bruch, a Buben&Zorweg vezérigazgatója. „Amikor megkérdőjelezi a status quo-t, és egyetlen sorral kezdi a fehér papíron, pusztán az elképzeléseit szem előtt tartva, hogy létrehozzon egy saját osztályt, valóban varázslatos pillanat, amikor végre valósággá válik a mérnöki és kézműves mesterművek.”

Mindegyik modellből mindössze 25 darab készül, de az árakat nem hozták nyilvánosságra.