A rajzfilm VW Golf MK4 GTI valóban életre kelt

A VW Golf MK4 GTI-t nem korának legizgalmasabb hot hatchjeként emlegetik, de a német HowDeep divatmárkának sikerült szemet gyönyörködtető darabká alakítania az egyedi karikatúraszerű festésnek köszönhetően.

Ezt a különleges Golfot a HowDeep új ruházati kollekciójának népszerűsítésére hozták létre. A teljes karosszéria kék-zöld árnyalatra lett festve, majd képregények ihlette fekete grafikát kapott. Ezeket úgy tervezték, hogy egy ecsetvonásokhoz hasonlítsanak, követve az autó dinamikus és zárt vonalait.

Első pillantásra azt gondolhatja, hogy valaki komikus effektust alkalmazott a fényképeken és videókon. Mindezen vonalak mellett a Golf úgy néz ki, mintha nagy sebességgel mozogna, még álló helyzetben is, optikai csalódást keltve.

Utolsó simításként a csapat egy új, nagy átmérőjű Rotiform könnyűfém keréktárcsát adott hozzá hasonló módon festett aeroburkolatokkal és fekete borítással a már színezett fényszórókhoz. A GTI-t állítható magasságú légrugós felfüggesztéssel is ellátták, ami megmagyarázza a képeken látható összecsapott megjelenést. Nem tudjuk, hogy a HowDeep módosította-e a VW Golf MK4 GTI motorját, de a gyár legerősebb változatát turbófeltöltős, 1,8 literes, 20 V-os négyhengeres motorral szerelték fel, amely 177 LE-t (132 kW / 180 LE) teljesít.

A VW Golf GTI rajzfilmet a 2022-es Esseni Autószalonon mutatják be december 3. és 11. között. Az alábbiakban egy sor hivatalos videóban nézheti meg a fejlesztési folyamatot, és megnézheti a kész terméket, amely jelenleg a HowDeep standján látható. Essenben.