A Tiffany & Co új veterán órás autója 215 000 dollárba fog kerülni

A Tiffany & Co kiadott két autóipari ihletésű órát a Time for Speed Collection részeként. A két óra közül egyik sem olcsó.

Mind a két órát az 1950-es évek versenyautói ihlették, és gumiabroncsos rozsdamentes acél kerekeken ülnek. Az idő ötperces lépésekben jelenik meg a modell oldalán található rozsdamentes acél nyíláson.

A pilótafülkében elhelyezett, ahol a sofőr általában ülne, az a nagyszerű bonyodalom, amely üvegkupolával rendelkezik, amely bemutatja az órát hajtó összetett mozgást.

Az óra érdekességei a Tiffany & Co logóval kiegészített hűtőrács mellett folytatódnak, a motorháztetőn pedig egy nagy 5-ös szám jelzi a cég zászlóshajó üzletét a New York-i Fifth Avenue-ban. Az idő a háromküllős kormánykerék óramutató járásával ellentétes forgatásával állítható be, miközben a mozgást az autó sima felületre történő visszahúzásával tekerheti.

A Tiffany & Co órája elsősorban alumíniumból készül, és a cég híres Tiffany Blue árnyalatával rendelkezik. 15,2 hüvelyk hosszú, 6,2 hüvelyk széles és 4,7 hüvelyk magas, súlya pedig 4,6 kilogramm.

Az óra két változatát fejlesztették ki. A két modell közül az olcsóbb 40 000 dollárért kapható a cég honlapján, míg a drágább modell 215 000 dollárba kerül (lásd itt), mert rengeteg Tiffany & Co kerek briliáns gyémántot tartalmaz. Ezek közé tartozik a több sor pavé gyémánt az óra kerete és a gravírozólemez körül, valamint az egyes korongok közepén elhelyezett csiszolt gyémántok.

carscoops & google fordító

https://miazablogger.hu/ez-itt-a-reklam-helye/