A 18 éves értékesítő próbaút közben megmutatta, hogyan törik a BMW X6 M és egy lakóház

Éghet a pofájáról a bőr egy 18 éves chicagói használtautó-kereskedőnek, miután egy 2012-es BMW X6 M-tel karambolozott, miközben két vásárlót tesztvezetésre vitt.

Az eladó, Vladyslav Vityk az erős terepjáróval haladt keresztül Elmhurston, de a Junior Terrace 700-as blokkjában elvesztette az uralmát felette. Bár nem világos, hogy a fiatal sofőr pontosan hogyan veszítette el az uralmát, azt tudjuk, hogy a terepjáró átcsúszott egy ház udvarán, mielőtt becsapódott a garázsba.

„Csak ülök az irodámban és dolgozom. (Én) hangos csattanást hallottam (és a ház sarka kitört) – mondta Eric Bowgren háztulajdonos a CBS Newsnak a baleset után. „Szóval, azt hiszem, valaki elvesztette uralmát az autója felett, és behajtott a házunkba. Körülbelül tíz lábbal előttem.

A balesetet követően készült felvételek azt mutatják, hogy az ingatlanban jelentős kár keletkezett, mivel az nemcsak a garázs sarkának csapódott, hanem egy kerítést is ledöntött. A BMW X6 M megsemmisült a balesetben, elvesztette a kerekét és a gumiabroncsát, emellett betört a szélvédő és az eleje is tönkrement.

A rendőrök gyorsan elfogták Vityköt, és meggondolatlan vezetés, forgalomszabályozási szabálysértés, nem megfelelő sávhasználat, valamint a körülményekhez képest túl gyors vezetés miatt vádat emeltek ellene. Vityk nem sérült meg, ahogy a ház tulajdonosa sem, de az X6 M két utasát a közeli Edward-Elmhurst Kórházba szállították, hogy könnyebb sérüléseiket ellássák.

carscoops