A Tesla egy pár 75 dolláros tequila “kortyolószemüveget” szeretne eladni Önnek

Mivel a Teslának több millió hűséges követője van szerte a világon, gyakorlatilag bármilyen terméket piacra dobhat, és tudja, hogy jó eséllyel az adott termék elkel. Tehát itt tartunk, egy új Tesla termékről írunk, amelynek semmi köze az elektromos járművekhez, helyette egy tequila kortyolgató pohár.

Két évvel ezelőtt a Tesla piacra dobta saját tequilát, találóan Tesla Tequila néven, és 250 dollárba került. A 100 százalékos agavépárlat népszerűnek bizonyult, és a cég úgy döntött, hogy most van itt az ideje egy kortyolós pohár eladására. A tipikus Tesla módra nem olcsók, mivel egy kettős készlet 75 dollárba kerül.

A kortyolgató poharak háromszög alakú formáját a Tesla Tequila villámformája ihlette, és mindkettő egymás mellett helyezkedik el egy kis fémállványban, ami kicsit úgy néz ki, mint egy fejjel lefelé fordított T. A kortyolgató poharak különös formája azt jelenti, hogy nem tudnak önállóan felállni, és az állványra kell helyezni őket. Ez több, mint egy kicsit kényelmetlen, és azt jelenti, hogy mindig gondoskodnia kell arról, hogy az állvány a közelben legyen.

„Kóstolja meg kedvenc italát egy korlátozott kiadású Tesla kortyolgató szemüveggel” – áll a Tesla poharak leírásában. „A Tesla Tequila egyedi sziluettje által ihletett poharakat szögletes kontúrokkal és gravírozott Tesla logóval tervezték. Mutasd be büszkén üvegedényeidet egy hozzáillő fémállványon.”

Mindegyik pohár 1,5 uncia űrtartalmú és 3,5 hüvelyk magas.

Számos véletlenszerű életmódcikk elérhető a Tesla Shopban. Ezek közé tartozik a „Tesla….& Chill Blanket”, egy Giga Texas Belt Buckle, egy Cybertruck ihletésű síp és egy 70 dolláros vezeték nélküli telefontöltő.