Ha kérdeznéd, mi a sz*r ez…- Eláruljuk…

A Rolls-Royce Britannia Pickup tervező diákja méltó az ecstasy szelleméhez

A következő történet egy fiktív pickup megjelenítését tartalmazza, amelyet Travis Yang független tervező készített, aki nem rokona a Rolls-Royce-nak, és nem is támogatja azt.

Valószínűleg a Rolls-Royce a legkevésbé valószínű, hogy valaha is bevezetett kisteherautót, de ez a tény nem szab határt a fiatal tervezőtehetségnek, Travis Yangnak, aki megalkotta a Britannia-t. A csak digitálisan használható koncepció az extravagáns arányokat a Rolls-Royce stílusnyelvével és a fával borított hátsó ággyal ötvözi, így egy ultra-luxus pickuphoz is alkalmas.

A Britannia méretei: 5500 mm (216,5 hüvelyk), így valamivel hosszabb, mint egy Spectre, és ugrásszerű megjelenést kölcsönöz neki az úton. Hatalmas hasmagassága megszégyenítené a Cullinant, köszönhetően a portáltengelyeknek és a nagy átmérőjű kerekeknek.

A koncepció legszembetűnőbb jellemzője az ultrahosszú motorháztető, amely jachtnak tűnik. Vegye figyelembe, hogy a koncepciót elektromos autóként képzelték el, ami azt jelenti, hogy ez az elülső hely extra tárolórekeszekhez használható, valószínűleg nagyobb kapacitással, mint maga a hátsó ágy.

Az elülső része megtartotta a megvilágított panteon hűtőrácsot és a Spirit of Ecstacy-t, bár a hűtőrács le van takarva. A Phantom stílusú fényszórók alatti nagy nyílások felfedik a felfüggesztés egy részét. A tetőre szerelt LED-ek kalandosabb megjelenést kölcsönöznek, bár nem vagyunk biztosak a láthatóságban, ami valószínűleg komoly problémát jelentene terepen. A dobozos kerékjárati ívek a megvilágított oldalsó küszöbökhöz kapcsolódnak, utalva az előző század klasszikus autóira, ami a motorháztető pántjainál is így van.

A szigorú kétüléses kabin mögött, amely egy ilyen hosszú járműhöz képest meglehetősen szűknek tűnik, egy kiváló minőségű fával borított hátsó ágyat találunk, amely az egyedi modellek hátsó fedélzetére emlékeztet, beleértve a 28 millió dolláros Boat Tailt. Végül a markáns hátsó túlnyúlás jellegzetes Rolls-Royce-állást kapott, LED-es hátsó lámpákkal és egy kiálló csomagtérajtóval, amely folytatja a kéttónusú kezelést.

A Rolls-Royce Britannia-nak a való életben nem sok értelme lenne, de érdekes esztétikát kínál egy képzeletbeli luxus pickuphoz. Egy 19 éves tervezőhallgató projektjeként az ismeretlen felfedezését szolgálja, nem pedig valami megvalósítható javaslatot. Mindenesetre nem tehetjük meg a kérdést, hogyan reagálnának a Rolls-Royce illetékesei egy igazán gazdag vásárlóra, ha egy ilyen kocsiból készült kisteherautót kérnének.

carscoops

https://www.begurulva.hu/varga-zsombor-4-resz/