Magyar autókölcsönzővel bővül a repülőtéri szolgáltatások köre

Szeptember 1-jén megnyitott a magyar autókölcsönző vállalat, a Schiller Rent a Car irodája a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Termináljának érkezési szintjén.

A vállalat 2007 óta van jelen a piacon, kiváló ár-érték arányt, gyors ügyintézést és többszörösen díjazott ügyfélkezelést, innovatív megoldásokat és széles járműválasztékot kínálva az ügyfeleknek. Kiemelkedő méretű flottájával minden nap arra törekszik, hogy hazai szolgáltatóként az autókölcsönzésben is minél magasabb szintű szolgáltatást nyújtson, üzleti és magán ügyfelei részére egyaránt. Folyamatosan bővülő gépjárműparkjukban a luxus felszereltségű modellektől a takarékos autókon át a kisbuszokig mindenki megtalálja a számára legalkalmasabbat, a flotta pedig hibrid, zöld és SUV járművekkel is fel van szerelve.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy hat év után ismét új autókölcsönző vállalatot köszönthetünk a repülőtéren, ezzel tovább bővítve a gépjárműveket bérbeadó vállalatok számát Magyarország kapujában. Nagyra értékeljük azt is, hogy a vállalat kínálatában elektromos és hibrid járművek is megtalálhatók, amelyek használata illeszkedik a Budapest Airport fenntarthatósági törekvéseihez” – mondta Manel Moreno, közlekedési és kereskedelmi utasszolgáltatások vezető.

Az új szolgáltatóval együtt összesen nyolc autókölcsönző vállalat érhető el a repülőtéren, amelyekről itt olvasható bővebb információ.