Élő benyomások a Mercedes-Benz Fashion Week kezdetéről

Impressions MBFW Berlin September 2022 Impressions MBFW Berlin September 2022

Az alkotók éjszakája bemutatja a látnoki ACC01 kollekciót és a Mercedes-AMG “The Flip” projektet.

2022. szeptember 5-én, mintegy 300 vendég részvételével a “Mercedes-Benz Alkotók Éjszakája” az MBFW Berlin 2023. tavaszi/nyári nyitórendezvényeként került megrendezésre a “Telegraphenamt”-ban (távirati iroda) a Berlin-Mitte kerületben. Az MBFW Berlin nyitóbemutatójának legfrissebb élő benyomásait ezen a képlinken találja meg.

“A divat és az autótervezés számos inspiráló közös vonást tartalmaz, amelyeket szeretnénk bemutatni az MBFW vendégeinknek egy exkluzív környezetben itt, az új Telegraphenamtban. Nagy örömünkre ismét lendületet adhatunk a korszellemnek és a kreativitásnak a látnoki Mercedesünkkel. A Benz Collection ACC01 újrahasznosított anyagból készült. A will.i.am-mal a Mercedes-AMG egy nemzetközi hírű művészt és vállalkozót lát vendégül partnerként, aki számos területen tevékenykedik, bizonyítva, hogy az MBFW vonzó színteret jelent a divatos tevékenységünk számára. – mondja Jens Kunath, a németországi személygépkocsi-értékesítési részleg vezetője és a Mercedes-Benz Cars Sales Germany igazgatótanácsának tagja.

A Mercedes-Benz “ACC01” kapszulakollekció mintegy 30 darabból áll, és az MBFW-nél egy installációban látható. A kollekció mögött a berlini székhelyű Acte TM kreatív stúdió áll a Mercedes-Benz partnereként és az Antoni kreatív ügynökség segítségével.

William James Adams amerikai sztár, művész és vállalkozó, azaz will.i.am volt a nyitóműsor vendége. A nemzetközileg híres, többszörösen díjnyertes hip-hop zenész és a „Black Eyed Peas” együttes társalapítója így nyilatkozott: „Nagyszerű Berlinben lenni, és többet megoszthatok a „The Flip” járműről és a közösségi projekt a Mercedes-AMG csapattal. Az együttműködés egy személyes álmom valóra vált számomra, és ezzel szeretnék másokat is inspirálni és bátorítani.” Will.i.am a West Coasttal közösen alkotta meg a „The Flip”-t, mint egyedülálló járművet. A Mercedes-AMG által támogatott vámkezelés A Mercedes-AMG WILL.I.AMG együttműködéséről itt olvashat bővebben.

További információ az MBFW Berlin Alkotók Éjszakájáról itt található.