A Casio Edifice „Honda Racing Red Edition”-t a márka legsikeresebb teljesítményű autói ihlették

A Honda és a Casio most dolgozott együtt újra és ismét alkottak egy különleges kronográf órát a népszerű „Edifice” sorozatból. A Honda legsikeresebb teljesítményű autói ihlette Edifice EQB-2000HR „Honda Racing Red Edition” szeptember 30-án jelenik meg 77 000 JP¥ (563,19 USD) MSRP-vel.

Exkluzív Honda podcastok IDE és IDE kattintva érhetőek el

A rögzítések egy fekete Alcantara szíjjal kezdődnek, piros varrással és piros béléssel, amelyet állítólag a Honda Type R autóinak Alcantara ülései ihlettek. Az együttműködést tovább erősíti a fülek közé vésett Honda felirat és a HRC (Honda Racing Corporation) logó a számlapon. Az óra egyúttal a Suzuka Circuit 60. születésnapját is ünnepli, melynek hátoldalán a pálya körvonalát ábrázoló különleges gravírozás és egy stilizált „60” logó emlékezik meg.

A számlapon lévő áthúzott piros sávok állítólag ugyanazt a piros festést jelentik, mint a Honda „Red H” teljesítményjelvénye, amely olyan autókon látható, mint a Civic Type R. Ez a piros festés a Honda legelső fellépéséig nyúlik vissza. autó, az 1964-es RA271 F1-es versenyző, de mára szinte a Honda összes teljesítményműveletének szinonimájává vált. Versenyzői teljesítményüket további mutatókkal jelzi a fülek kialakítása, amelyet állítólag a formulaautók felfüggesztése ihletett.

Az óra magában foglalja a kördeltákat és a világidőt mutató segédórákat, és napelemes kvarcszerkezettel működik. Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, így a kronográf által mért köridők egyszerűen átvihetők a Casio Watches alkalmazásba az egyszerű adatelemzés érdekében.

G-Doyen’s Brothers & carscoops

https://miazablogger.hu/erkezik-a-g-shock-street-spirit-sorozat/