A Bentley bemutatta a Dezervatort, az autós liftet a miami 61 emeletes épületéhez

Még 2021 áprilisában a Bentley bejelentette, hogy megépíti Amerika legmagasabb tengerparti lakótornyát Miamiban, és minden lakóhelyhez tartozik egy garázs. Most kiderül, hogyan fognak feljutni a járművek a 749 láb (228 m) épületbe.

A Bentley partnere, a Dezer Developments tiszteletére „Dezervator” névre keresztelt egykocsis lift képes lesz felemelni a járműveket a tulajdonosok garázsaiba minden emeleten, beleértve a legmagasabb, 61. emeletet is.

Az út elég egyszerűen kezdődik, amikor behajt az épületbe a járművével. Minden lakó járművét felszerelik RFID-címkével, amely automatikusan hozzáférést biztosít az épülethez, és fényshow-t indít el, hogy oda irányítsa őket, ahol meg kell állniuk, például egy automata autómosóban.

Innen egy hidraulikus rendszer a gumiabroncsánál fogva megcsípi az autót, és ráhúzza egy robotrepülő rendszerre, amely az autót a benne lévő vezetővel a megfelelő padlóra és egységre szállítja. A túra kezdete is festői legyen, mert a Dezervator üvegbe van zárva, így a lovasok láthatják az épület alsó szintjén található közös tereket.

Amint megérkezett a megfelelő emeletre, a Dezervator megáll és forgóasztalként működik, beengedve az autót és utasait a garázsukba. Az épület keleti oldalán található rezidenciákhoz tartozik egy 144 négyzetméteres garázs, amely akár négy jármű befogadására is alkalmas. A nyugati oldalon lévő rezidenciákhoz eközben 1145 négyzetméteres (106 négyzetméteres) három férőhelyes garázs tartozik. Akárhogy is, töltőportokkal érkezik az elektromos járművekhez.

Ha kíváncsi arra, hogyan néz ki, látogassa meg a Bentley Residences webhelyét, amely most lehetővé teszi az emberek számára, hogy virtuális túrákat tegyenek az épületben. Azok számára, akik a miami Sunny Isles Beaches közelében tartózkodnak, személyes bejárást kínálnak az értékesítési galériába, valamint az épület 6000 négyzetméteres (557 négyzetméteres) apartmanjainak egyikének teljes méretű modelljét.

Valószínűleg azonban a vasárnapot szeretné a legjobban kihozni, mert az egységek ára 4,2 millió dollártól kezdődik, és az épület 2026-ban készül el. A mind a 61 emeletet kiszolgáló egykocsis lifttel ez a legdrágább megoldás. hogy elakadjon a csúcsforgalomban a saját garázsa kényelméből.