Új 2023-as WaveRunner® termékcsalád

A Yamaha Motor több mint 65 éve dobogtatja meg a szíveket, és fókuszban tartja ügyfelei igényeit. Ez a vállalat legfontosabb szempontja: a mérnöki tervezéstől és fejlesztéstől kezdve bármely Yamaha Motors-termék használata során a vásárlók által megtapasztalt pozitív érzelmekig és izgalomig. A Yamaha Motors folyamatosan arra törekszik, hogy a márka minden szempontból tökéletesítse és megújítsa azt, amit a vásárlóknak nyújt, és olyan élményeket adjon, amelyek minden szenvedélyt lángra lobbantanak.

Az új hullám

A 2023-as WaveRunner termékcsalád igazi klasszikus Yamaha. Azáltal, hogy könnyebb anyagokat vezetünk be a teljes termékpalettán, és vadonatúj technológiánkat alkalmazunk, a Yamahánál lehetővé tesszük, hogy még több felhasználó élvezhesse a legjobb mérnöki teljesítményt és a garantált megbízhatóságot; így még több vásárló fedezheti fel az izgalmas élmények új világát.

A Cruising, Recreation és Sport szegmenseinket úgy terveztük, hogy minden felhasználót, bármilyen szenvedélye legyen is, inspiráljunk arra, hogy felfedezze a számára tökéletesen megfelelő WaveRunnert. A GP 1800R SVHO bajnoki győztes teljesítményétől kezdve a luxus és csúcstechnológiás FX termékcsaládon át a SuperJet és JetBlaster modellek izgalmain keresztül a VX termékcsalád legkelendőbb, mindenre kiterjedő sokoldalúságáig – minden vásárlónknak saját személyes Yamaha-vízijárművet kínálunk, és megvalósítjuk álmait. Vásárlóink igényeinek alapos ismerete révén olyan választékot hoztunk létre, amely minden felhasználó számára kínál valami egyedit és nagyszerűt.