A vízisport ipar felemelkedése

A Sea-Doo több mint 50 éve alakítja át a motoros vízi járművek ipart, és újabban a ponton kategóriát. Ma az ikonikus márka a szárnyashajózás demokratizálását tűzte ki célul. Különböző élményeket és különféle szörfpozíciókat kínál minden képzettségi szint számára, ez az új elektromos szárnyas deszka tökéletes az egész család számára, és azoknak, akik a víz fölé szeretnének emelkedni, és atletikusabb Sea-Doo Life-ban szeretnének élni.

A Sea-Doo Rise az egyik a maga nemében, okosan megtervezett innovatív és dinamikus funkciókkal, amelyek átalakítják a deszkát, ahogy a versenyzők idővel tapasztalatot szereznek. Azok, akik még nem ismerik a szárnyashajózást, választhatnak, hogy fóliázás nélkül lovagolnak a vízen, vagy ha készen állnak a víz feletti fóliázásra, részben vagy teljesen kibontják a szárnyat. Nagyon hozzáférhető, egyszerűen használható és könnyen tölthető, a teljesen elektromos Sea-Doo Rise nyugalmat biztosít azáltal, hogy minimalizálja a gondokat és maximalizálja a vízi szórakozást!

A teljes műszaki adatok várhatóan 2023 augusztusában fognak megjelenni. Ha szeretne értesülni a Sea-Doo Rise híreiről, látogasson el a Sea-Doo webhelyére.

A Sea-Doo egy teljesen új elektromos szárnyashajó-deszkával, a Sea-Doo Rise-vel emeli fel a vízisport-ipart. ©BRP 2022

Hallgass exkluzív podcasokat IDE,vagy IDE, illetve IDE kattintva!

www.brp.com

https://egyszermarlattamautot.hu/erkeznek-a-teljesen-elektromos-can-am-origin-es-can-am-pulse-motorkerekparok/