A Lincoln 1000 órát rendelt a Shinolától, hogy ünnepelje fennállásának 100. évfordulóját

Nem csak a divatos európai luxusmárkák működhetnek együtt az óragyártókkal. Detroit saját Lincolnja együttműködik a Shinola-val, egy másik híres Motor City márkával, hogy a századik évfordulóját ünneplő időmérőkből korlátozott sorozatot hozzon létre.

„Miközben egy másik ikonikus márkával ünnepeljük a 100. évfordulót, amely egyformán elkötelezett a kézművesség, a dizájn és a művészet iránt, büszkén mutatjuk be a luxushoz való kombinált megközelítésünket ezekkel a Shinola órákkal – ez egy emlék Lincoln évfordulója alkalmából” – mondta Michael Sprague, Észak-Amerika igazgató, Lincoln.

Az Aviator Shinola Concept sikere által ihletett óragyártó 500 Runwell Automatic és 500 Runwell Sport kronográfot gyárt majd ennek a partnerségnek a részeként. Mindkettőn a Lincoln logó lesz a tokba gravírozva 6:00 órakor, és mindegyik egy Lincoln 100 Years fa óradobozban érkezik.

A Runwell Sport Chronograph egyedi Lincoln márkájú használt szem alatti szemmel rendelkezik. A 48 mm-es férfi óra előlapján rózsaszín arany részletek, a számlapokon és a mutatókon pedig fekete és rózsaszín arany motívum található. Ezt az Aviator Shinola Conceptben használt réz ékezetek ihlették. A megjelenés teljessé tétele érdekében az óra bőrszíjjal is kapható, amelyen Lincoln logó található a hegyén.

A Shinola Runwell Automatic egy egyedi Lincoln márkájú seconds sub-eye-t is tartalmaz, de tokja rozsdamentes acélból készült, a bőrszíjon pedig az autógyártó logója látható. A 39,5 mm-es uniszex karóra fekete pergamen szerkezetű számlappal és rózsaszín arany számokkal rendelkezik.

„A Shinola és a Lincoln egyaránt híres a kiváló tervezésről, valamint a kivitelezésről és a minőségről. A Runwell Chronograph és Runwell Automatic ünnepli a Born in Detroit örökségét mindkét márkában, valamint azt az elkötelezettséget, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek tartósak és egy életen át szerethetők” – mondta Ruthie Underwood, a Shinola kreatív tervezésért felelős alelnöke. “Megtiszteltetés számunkra, hogy partnerek lehetünk Lincolnnal ebben a projektben.”

A Shinola Runwell Sport Chronograph 1100 dollárért, a Runwell Automatic pedig 1300 dollárba kerül a Lincoln áruoldalán.