Sznobbereknek kínálják ezt az elektromos rollert 919,99 dollárért

Nagy divat az influencerkedés, youtuberkedés, bloggerkedés, de van az a bizonyos pronyó réteg, akiknek mindegy, hogy mi, csak kurva drága legyen.

A sznobbereket célozta meg egy elektromos rollereket gyártó vállalkozás, amely összeállt a Bugattival, hogy 919,99 dollárért árulhassa termékét.

A francia hiperautó-gyártó valójában még februárban jelentette be a kétkerekű transzportert, és azóta ez a legalacsonyabb ár, amit láttunk érte. Jelen pillanatban a Bugatti roller mindössze 919,99 dollárért elérhető a Costco.com oldalon, és ez tartalmazza a szállítást és a kezelést is. De inkább feketében szeretnéd. Az is úgy tűnik, hogy online kell rendelnie, mert egyetlen Costcót sem találunk, amely az üzletben szállítaná.

Ha nem rendelkezik Costco-tagsággal, akkor is kaphat néhány édes robogó akciót. A Bugatti több színt is kínál, köztük az Agile Blue-t és az ezüstöt a Bugattiscootersna.com weboldalán, de Önnek 1200 dollárt kell fizetnie. Mindkét áron úgy tűnik, hogy ennek a kétkerekűnek a specifikációi, amelyeket az amerikai Bytech International céggel készítettek, meglehetősen lenyűgözőek, mint a Bugatti névtáblájának viselésekor.

A keret magnéziumötvözetből készült, és maximális teherbírása 242 font (109 kg). Ennek a marha statisztikának ellenére csak 35 fontot (16 kg) nyom, és összecsukható, így el tudod rakni. A tényleges funkciókat tekintve is elég lenyűgöző.

Ennek a dolognak teljes világítási csomagja van, amely tartalmazza az irányjelzőket, a fényszórót és a hátsó lámpát, amely az EB Bugatti logót a földre veti. Ezenkívül 600 W-os architektúrát kapott, amely három különböző sebességi módot és 29,7 km/h-s végsebességet támogat.

Teljesen feltöltve ez a dolog 32-40 km-t tud megtenni. Bár nem vagyok szakértő a robogók piacának egészében, úgy tűnik, hogy a specifikációknak ez a kombinációja elég szilárd. Az ára néhány száz dollárral magasabb, mint a hasonló, Bugatti logó nélküli robogóknál. Lehet, hogy ez egy kis trükk, de 919,99 dollárért tisztességes üzletnek tűnik.