Nem megfázott, hanem ráfázott az ittas infuencer

A tallahasseei rendőrkapitányság a közelmúltban közzétett egy videót, amely bemutatja, mi történik, ha a Ford Mustang sofőrje és az ittasság egyesül.

A közösségi média csatornáikon május 16-án közzétett Tallahassee PD arról számolt be, hogy ez volt az egyik a négy DUI-nak, amelyen azon a hétvégén részt vettek, és szerencsére senki sem sérült meg abban a balesetben, amikor egy kék Mustang felmászott egy villanyoszlopra.

Nem tud meghátrálni, a sofőr kikászálódik a járműből a Redditre közzétett második videóban (lent). A rendőrkapitányság által közölt szögekből kiderül, hogy a sofőr miért nem tudott visszaszállni, mivel a Mustang úgy állt meg, hogy egyik kereke sem érintette a talajt.

A sofőr valójában nagyon szerencsés, mert a baleset szöge arra utal, hogy egyenesen az oszlop felé hajtott. Úgy tűnik, hogy a fickó vezetékének eltalálása az energia nagy részét kivette a járműből, ami egyébként a faoszlopra irányult volna. Ez sokkal csúnyább frontális ütközést eredményezhetett volna.

Úgy gondoljuk, hogy a környékbeliek is elégedettek, hiszen a baleset könnyen ledönthette volna az oszlopot, ami nagyon veszélyes helyzetet teremtett minden érintett számára.

Jelenlegi állapotában úgy tűnik, hogy a Mustang vállalta a sofőr rossz döntéseinek következményeit, és a hang, ahogy lezuhan, és visszazuhan a földre, önmagában is elég fájdalmas.

A tallahasseei rendőrkapitányság azt mondta: „Bár hálásak vagyunk, hogy a hétvégi incidensekben érintett mindenki sértetlenül távozott, soha nem szabad ittas állapotban vezetni. Nemcsak a közösségi médiánkon szerepelhet, mint ez a fickó, hanem letartóztathatnak, fizikailag károsíthatja magát vagy másokat, vagy véget vethet valakinek (beleértve a sajátját is). Ó, és a végén tönkreteheti a fényes új Mustangot is.

Ami a sofőr válaszát illeti? – Igen, ez szívás.