A Gran Turismo 7 játékosai már hivatalos versenyben versenyezhetnek a Genesis járműveivel

A Genesis bejelentette, hogy hivatalos gyártó partnere a Gran Turismo World Series-nek, a játék online globális motorsport bajnokságának. Ez azt jelenti, hogy a Gran Turismo 7 Gyártói Kupájának résztvevői a Genesis járművekkel versenyezhetnek.

A sorozatban versenyzők versenyezhetnek a Genesis X GR3-mal és a Genesis G70 GR4-gyel, két virtuális versenyautóval, amelyeket kifejezetten a sorozathoz terveztek. A játékosoknak lehetőségük lesz arra is, hogy a játékban a kissé kevésbé szélsőséges, de reálisabb G70 szedánt vezessék.

“A Genesis örömmel mutatja be a dinamikus G70 sport szedánt, valamint ambiciózus GR3 és GR4 koncepcióinkat a Gran Turismo 7-ben” – mondta SangYup Lee, a Genesis Global Design Center ügyvezető alelnöke és vezetője. “Ez a platform lehetővé teszi a versenyzés rajongói számára, hogy beüljenek a volán mögé, és felfedezzék a Genesis merész terveit és teljesítmény-ambícióit, miközben továbbra is felfedezzük a márka motorsportba való belépését.”

Bár a megjelenéstől kezdve elérhetők voltak, a járművek nemcsak azt jelzik, hogy a Genesis termékek elérhetővé váltak a Gran Turismo játékosok számára, hanem az első alkalom, hogy bármilyen digitális szórakoztató platformon játszhatók.

A Genesis először 2021 augusztusában, a Monterey Car Weeken mutatta be a Gran Turismo sorozat versenyautóinak terveit a The Performance of Design nevű élményes installáción. Ott a G70 GR4 Gran Turismo-val, egy kaliforniai építésű versenyautóval mutatta meg tervezési szándékát.

A Gran Turismo 7 a régóta kedvelt Gran Turismo sim racing franchise legújabb installációja. A játék 2022 márciusában jelent meg, és PlayStation 4-en és 5-ön játszható.

TOVÁBBI FOTÓK >>>