Toyota GR86 “Drift Meets Drone” (Videó)

A Toyota új reklámfilmet adott ki a GR86-hoz Japánban, amely nagyszerű driftelési és drónrepülési képességeket mutat be. A 30 másodperces klip azt mutatja, hogy a GR86 egymás mellett sodródik elődjével, a GT86-tal, amelyet szorosan követ a 80-as évek ikonikus AE86-ja.

A reklámot éjszaka forgatták a Fuji Speedway versenypályán, tapasztalt sofőrök és drónpilóták segítségével. A „Drift Meets Drone” cím szó szerint érthető, mivel a drónok valóban ütköztek a járművekkel annak érdekében, hogy a driftelés során az utastéren való áthaladás lenyűgöző hatását keltsék.

GR86 [THE FR] | 30s – YouTube >>>

A sorozat élén álló fehér GR86-ost Masahiro Sasaki, egy profi pilóta vezette, aki nagymértékben részt vett a hátsókerék-hajtású sportautó fejlesztésében. Míg a modellek formációban driftelése meglehetősen megterhelő a pilóták számára, addig a reklámfilm forgatása a drónkezelő számára is kihívást jelentett, aki nagyon közelről, nagy sebességgel követte az autókat.

Ahogy a hivatalos „színfalak mögötti” felvételeken is láthatjuk, a folyamat sok órányi gyakorlást és próbákat foglalt magában, mire sikerült elérni a kívánt eredményt. A szerkesztés is fontos szerepet játszott a felvételek közötti zökkenőmentes átmenetekben.

GR86 [THE FR] BEHIND THE SCENES –DRIFT MEETS DRONEー – YouTube >>>

A japán reklám szorosan követi a „The Focus Group” reklámot, amely az Egyesült Államokban jelenik meg, és Toyota sportkocsik csúszásáról szól egy Chicagó melletti elhagyott bevásárlóközpontban.

További friss hírek a drónok viláhából a dronerz.hu oldalon!

https://www.begurulva.hu/2022/04/hallgasd-a-begurulva-auto-es-kutyumustrat-a-podpad-applikacion-keresztul/