Áprilisi tréfának szánták – Annak baromi gyenge volt, viszont maradhatna ez a színkollekció

A LEVC (London Electric Vehicle Company) április 1-jén bejelentette járműkínálatának új kiegészítését, a TX Spring Editiont.

A TX azonnal felismerhető sziluettje változatlan marad, de egy vadonatúj palettával frissült. Az új szezon színeiből ihletet merítve a TX Spring Edition a rózsaszín, a lila, a sárga és a zöld kombinációját kombinálja, hogy lenyűgöző hatást keltsen.

A LEVC szóvivője, Paul Yaleg elmondta: „Híres elektromos fekete taxinkat szerte a világon szeretik, és azonnal felismerik. De itt volt az ideje, hogy új megközelítést alkalmazzunk a tavaszhoz, és merész, új külsőt hozzunk létre a TX számára, hogy feldobja a város utcáit. A TX Spring Edition hamarosan az utakon lesz, és biztosak vagyunk benne, hogy sok figyelmet fog felkelteni.”

Bár a TX Spring Edition megjelenése megváltozott, továbbra is több mint 64 mérföldes tiszta elektromos hatótávolságot kínál, valamint 318 mérföldes teljes hatótávolságot. Azok, akik szeretnék élvezni a TX új megjelenését, biztosak lehetnek abban, hogy a beépített kerekesszék-rámpával, hallóhurokkal és Braille-írással teljesen elérhető marad az ügyfelek számára. A nagy panorámatető gondoskodik arról, hogy a TX Spring Edition tökéletes hely legyen a város nevezetességeinek kényelmes megtekintésére, miközben merész, új külsővel kápráztatja el a járókelőket.