Van humorérzékük! Parkolj, utazz és vásárolj! Válts közösségi közlekedésre!

Kerülje el a torlódásokat, váltson közösségi közlekedésre! A Budapesti Közlekedési Központ partnerei P+R+S szolgáltatásával a bevásárlóközpontokban parkolhat, míg ügyet intéz, dolgozik vagy bevásárol, és a torlódásokat elkerülve juthat el úti céljához.

A Budapesti Közlekedési Központ annak érdekében, hogy a főváros központjába irányuló forgalmat és a belvárosban várakozó autók számát csökkentse, együttműködést kínált több bevásárlóközpontnak, hogy parkolókapacitásukat P+R célra hasznosítsák a jövőben. A bevásárlóközpontok ajánlatai között megtalálhatók a rövid és hosszú távú bérletek, amelyekkel a fővárosban közlekedők náluk parkolhatnak, miközben ügyeiket intézik a belvárosban, vagy akár a napi munkába járást megelőzően, illetve azt követően bevásárolnak.

A P+R+S szolgáltatással és a közösségi közlekedést használva, a tervezett időben, a belvárosi torlódásokat elkerülve mindenki eljuthat az úti céljához. Ha valaki fél attól, hogy nem talál majd parkolóhelyet, vagy szívesen letenné az autót, de a P+R parkolók már kora reggel megtelnek, ha az intéznivalója vagy a munkája végeztével még bevásárolna, vagy egyszerűen csak környezettudatos és költséghatékony megoldást keres a mindennapokban, a bevásárlóközpontok parkolói nagyszerű megoldást jelenthetnek.

A BKK együttműködő partnerei:

•                    KÖKI Terminál Bevásárlóközpont

•                    Shopmark Üzletközpont

•                    Savoya Park

•                    Campona

További részletek a bkk.hu oldalon találhatók.

Budapesti Közlekedési Központ