Visszatér a 2019-es abszolút magyar bajnok Vincze Ferenc

    Visszatér a 2019-es rali magyar bajnokság abszolút győztese, Vincze Ferenc, akinek célja, hogy három év után újra diadalmaskodjon.

    A pilóta újra korábbi csapatával, a Korda Racinggel és a számára bajnoki címet hozó R5-ös Skoda Fabiával versenyez majd.


    A felek “egymásra találása” várható volt, hiszen a tavalyi Szilveszter-ralin Vincze már ült az autóban és meg sem állt az összetett győzelemig.


    “Visszajött a motivációm, amire a tavalyi Szilveszter-rali még rá is tett egy jó nagy szeneslapáttal. Nem tagadom, a neves magyar és külföldi ellenfelek rendkívül inspirálók a számomra, hiszem, hogy képes leszek ismét a lehető legjobb szereplésre a magyar bajnokságban” – idézte Vincze Ferencet a csapat közleménye. Hozzátette, az biztos, hogy minden hazai versenyen rajthoz áll majd, de ha “minden összeáll”, akkor egy-két Eb-futam is összejöhet.


    A rali ob 2022-es idénye március 25-26-án rajtol Salgótarjánban, majd a tervek szerint további hat versenyt rendeznek, az utolsót november közepén a Zemplénben és környékén.

MTI