Vicces videók mutatják be a Toyota új vezetéstámogató technológiáit csokorba fotó T-Mate rendszert

A Toyota vicces videók sorával mutatja be T-Mate névre keresztelte biztonsági és vezetéstámogató technológiáit csokorba fotó rendszerét. Az új elnevezés a járműrendszerek azon szerepére utal, hogy segítsék és megvédjék a vezetőt és az utasokat, valamint a többi közlekedőt. A Toyota T-Mate a segédrendszer technológiák természetes működését és előnyeit személyesebb és könnyebben hozzáférhető módon kommunikálja, a vezető partnereként hivatkozva rájuk.

A Toyota elkötelezett amellett, hogy járműveit a lehető legmagasabb biztonsági színvonal szerint gyártsa, folyamatosan új technológiákat bevezetve, amelyek segítik a balesetek elkerülését, valamint fokozzák a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságát. Ez a megközelítés hozta létre a fejlett vezetési segédrendszerek új generációját, amely egyre fontosabb szerepet játszik abban, hogy biztonságossá tegye a közlekedést. A biztonság iránti elkötelezettségének kibővítéseként a Toyota bemutatja a Toyota T-Mate csomagot, amely az összes biztonsági és vezetési segédrendszer átfogó elnevezése lesz. Az elnevezés különböző rendszerek széles választékára utal, amelyek különböző vezetési helyzetekben fokozzák a biztonságot, a precíz parkolástól kezdve a városi közlekedésen át az autópályás vezetésig. A biztonsági technológiák fejlesztése lehetővé tette, hogy az érzékelők, radarok és kamerák segítségével nem csak a jármű teljesítményét, hanem a környezetet és a közlekedőket is meg lehet figyelni, így a különböző rendszerek a vezetőt szükség esetén figyelmeztetni tudják a potenciális veszélyekre. Sőt, a fékezés, a kormányzás és a gyorsítás segítségével a különböző rendszerek aktívan megakadályozhatják a balesetek vagy csökkenthetik azok súlyosságát.

A Toyota T-Mate összefoglaló elnevezésként új lehetőséget biztosít arra, hogy a Toyota közérthetőbben kommunikálja a biztonsági és vezetési segédrendszerek előnyeit, miközben az autóipar még inkább előre lép az autonóm és önvezető autók irányába. Az új elnevezés lehetővé teszi a különböző rendszerek felhasználóbarát kommunikációját az ügyfelek felé, akikre a Toyotájuk folyamatosan éber partnerként vigyáz minden egyes úton. A T-Mate a Toyota Safety Sense csomagot további aktív vezetési és parkolási segédrendszerekkel egyesíti, nem csupán egyszerűbbé és biztonságosabbá téve a vezetést, de védelmezve az utazókat és a többi közlekedőt is különböző vezetési helyzetekben. A fejlett biztonsági rendszerek folyamatos továbbfejlesztése és széles körű használata a teljes kínálatban megerősíti a Toyota elkötelezettségét a balesetek mennyiségének csökkentése kapcsán. A T-Mate fogalom premierje is ezt a filozófiát követi, és egybeesik a Toyota Safety Sense legújabb generációjának premierjével, amely számos innovációt és fejlesztést tartalmaz. Az ütközésmegelőző rendszer kínálatában elsőként megtalálható a véletlen gyorsítást megakadályozó funkció és a kereszteződés asszisztens, valamint a továbbfejlesztett szemközti forgalomfigyelő és bekanyarodási asszisztens. Az új funkciók között megtalálható a vészmegállító rendszer, valamint a vezeték nélküli, Over The Air (OTA) frissítés, amely elérhetővé teszi a lehető legfrissebb és legújabb funkciókat. A T-Mate csomag tartalma eltér az egyes modellek és/vagy felszereltségi szintek függvényében.

A Toyota T-Mate bemutatásában egy új marketing kampány segít, főszerepben egy empatikus női karakterrel, akik trükkös helyzetekben mindig a baráti társaság segítségére siet. Egy okos, gyorsan gondolkodó személy, akire mindig számíthatunk. Épp, mint a T-Mate-re. Az új elnevezés az európai piacon az új termékek bevezetésével összhangban kerül bevezetésre.

VIDEÓK AZ EGYSZER MÁR LÁTTAM AUTÓT, A TROLLVERDA, ÉS AZ AUTÓFÓRUM FACEBOOK OLDALAIN!