Christoph Waltz, Oliver Zipse és a BMW iX együtt ünnepel

+++ Ünnepi hangulatban folytatódik a BMW Group és az Oscar-díjas színész sikeres együttműködése
+++ A BMW karácsonyi filmjében Christoph Waltz megpróbál távol maradni a karácsonyi partitól, azonban összefut a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnökével
+++ Supercar Blondie és Alexa Chung is feltűnik a videóban, amely a vezetés élményével ér véget, a főszerepben egy vörös BMW iX modellel

AZ ÜNNEPEK ALATT IS HALLGASS MINŐSÉGI PODCASTOKAT!

Újra megcsinálták! Azután, hogy az Oscar-díjas Christoph Waltz a bajor prémiumgyártó technológiai zászlóshajójaként bemutatott BMW iX dizájn-világpremierjében is központi szerepet játszott, most a BMW karácsonyi filmjében is főszerepet kapott. Hollywood kimagasló sztárja a videóban két régi ismerőssel is találkozik: a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, Oliver Zipse mellett a BMW iX is brillírozik. Feltűnik még a Supercar Blondie néven ismert Alex Hirschi, Alexa Chung sztártervező és Kai Langer, a BMW i divízió vezető formatervezője is.

A BMW Group Christoph Waltz-zal kialakított, gyümölcsöző együttműködését Oliver Zipse kezdeményezte. A vállalatcsoport számtalan úttörő partnerséget ápol világszerte az ökológia, a társadalomtudományok, a divat, a sport, a zene, a film és más kulturális területek avantgárd képviselőivel, hogy minden korábbinál mélyebben belelásson a jövő igényeit, követelményeit és trendjeit formáló irányzatokba. Oliver Zipse egy kötetlen beszélgetésre invitálta a színészt a BMW Group tervezőivel, technológiafejlesztőivel és stratégiai szakértőivel, akik a kétszeres Oscar-díjas művész nyitottságából, látásmódjából és enyhe türelmetlenségéből fontos impulzusokat merítettek. Most ez az együttműködés folytatódik.

Az eredmény egy filmminőségű videó, amely egy csodálatos karácsonyi díszletbe ágyazott macska-egér játék. Izgalmas és bravúros, némi finom iróniával és humorral megfűszerezve. Az alkotás Münchenben, a BMW Group központi épületében kezdődik. Késő délutánra jár, egy klasszikus BMW 3.0 CS közeledik. A sofőr kiszáll, és ekkor meglátjuk, hogy ki az: Christoph Waltz.

A színész egy találkozóra tart Oliver Zipse-hez és a BMW iX modellhez, amely a vállalatcsoport jövőjének hírnökeként, a BMW Group új technológiai zászlóshajójaként ünnepelte világpremierjét: tisztán elektromos meghajtással, hosszútávon fenntartható kialakítással, iránymutató formanyelvvel és luxusminőségű utastéri kényelemmel. Egytől egyig olyan értékek, amelyek meghatározóak Christoph Waltz számára. A színészt intenzíven foglalkoztatják a fenntartható hajtáslánc-technológiák ökológiai vonatkozásai, nagyra értékeli a prémium minőséget, a technológiai precizitást és a részletekre való odafigyelést. A karácsony ugyanakkor nem igazán foglalkoztatja.

Menekülés a karácsony elől

A bonyodalom már a recepciónál kibontakozik: Christoph Waltz megtudja, hogy meghívták a BMW karácsonyi partijára, ahol Oliver Zipse is koccint a jelenlévőkkel. Egy mikulássapkát viselő munkatárs készséggel ajánlja fel neki a kíséretét, Christoph Waltz azonban megdermed és egy mulatságos menekülés veszi kezdetét. A színészt most csak egy dolog foglalkoztatja: távol maradni a karácsonyi partitól és elkerülni mindent, aminek köze van a karácsonyhoz. Ez azonban nem is olyan egyszerű.

Christoph Waltz két hírességtől is támogatást remél

Christoph Waltz épp a BMW Welt kiállított autói között bujkál, amikor hangokat hall. A filmben további két híresség is feltűnik: Kai Langer, a BMW i divízió vezető formatervezője és Alexa Chung sztártervező, akik nagy örömmel tartanak a BMW karácsonyi partijára.

Miközben a legjobb menekülőutat keresi, Christoph Waltz egy másik ismerős arccal is találkozik: Alex Hirschi, közismert nevén Supercar Blondie épp egy titkosan rejtegetett négykerekű premierjére készül. A színész ekkor robban be a képbe, miután azonban Supercar Blondie hangos ellenvetésbe kezd, gyorsan el is tűnik a helyszínről.

Christoph Waltz tovább szalad és egy zárt ajtó mögötti helyiségbe rohan, ahol azt reméli, hogy végre biztonságban van. Megfordul – és a BMW karácsonyi partijának kellős közepén találja magát. Odalép hozzá Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, akivel kedélyesen koccintanak. A színész megnyugszik.

Örömteli finálé a BMW iX modellel

A BMW karácsonyi filmje nem is lenne igazi karácsonyi film boldog befejezés nélkül. De hogy pontosan hogyan ér véget a történet, az a videó végén kiderül. Annyit azonban elárulhatunk: egy Aventurine Red karosszériafényezésű BMW iX a főszereplő, amely nem hagy kívánnivalót maga után. Főleg nem karácsonykor.

A BMW karácsonyi filmje itt tekinthető meg: https://youtu.be/f9NbYQMjTbg.