A Mattel és a Milestone bemutatja a Gucci Cadillac Seville-jét a Hot Wheels Unleashed™-ben

EL SEGUNDO, Kalifornia és Milánó, Olaszország – 2021. november 24. – A Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) és a Milestone, a vezető globális versenyjáték-fejlesztő a mai napon kiadott egy trailert, bemutatva a Hot Wheels Unleashed egyik legjobban várt autóját ™ névsor: a Gucci legendás Cadillac Seville 1:64-es méretarányú másolata. Mától minden játékos, aki bejelentkezik a Hot Wheels Unleashed™-be, megtalálja az új autót a kollekciójában, minden platformon ingyenesen. A fröccsöntött jármű a House és a Hot Wheels® együttműködésének eredményeként jött létre, amely újrateremtette a 70-es évek végi stílus paradigmatikus kifejezését, és bizonyítja a Maison előrelátó gondolkodását, amely az eredeti autó volt. A ház századik évfordulóját ünneplő Mattel Creations legutóbbi dobása nagyon keresett volt az autóipar és a divat rajongói körében egyaránt, a limitált kiadású fröccsöntött jármű szinte azonnal elfogyott.


A Hot Wheels Unleashed lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy úgy vezessék az autókat, mintha a fröccsöntött játékokkal játszanának. A játékmenet tartalmaz adrenalinnal teli versenyeket, Hot Wheels járművek széles választékát, különböző tulajdonságokkal és ritkasági szintekkel, amelyeket a játékosok különböző skinekkel testre szabhatnak, valamint a mindennapi élet helyszínein elhelyezett pofás pályákat különleges pályadarabokkal és interaktív tárgyakkal. A játék egy forradalmian új Track Editorral is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármilyen játékkörnyezetben személyre szabják a számokat, és megosszák azokat a játék közösségével.
A Hot Wheels Unleashed™ elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One, Nintendo Switch és PC-n (Steam és Epic Games Store). További részletekért keresse fel a hivatalos webhelyet [https://hotwheelsunleashed.com/]
A Hot Wheels a világ első számú eladható játéka* az autókultúra világelső. Az elmúlt több mint ötven évben a Hot Wheels legendás dizájnjával és nagyszerű teljesítményével bizonyította befolyását az autóipari közösségre. Mára a Hot Wheels világszerte hatalmas franchise lett, élő és virtuális eseményekkel szinte minden kontinensen, nagyon keresett fogyasztói termékekkel és csúcsminőségű együttműködésekkel, 1. besorolású tartalomcsatornával a YouTube-on és még sok mással. Míg minden másodpercben 16,5 Hot Wheelt adnak el, és eddig több mint 8 milliárd autót adtak el, a márka továbbra is kiterjeszti jelenlétét a digitális játékok terén, sikerrel a mobil-, konzol- és PC-platformokon.

További információért látogasson el a hotwheelsunleashed.com oldalra. A sofőrök online is csatlakozhatnak a #HotWheelsUnleashed beszélgetéshez a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a Twitteren.

  • Forrás: The NPD Group/ Retail Tracking Service, U.S. Dollar Sales, 2020. január-december