A Milestone kiadja a Hot Wheels Unleashed Batman kiegészítőjét

A Hot Wheels Unleashed csodálatos megjelenése utáni terve előrehalad. Ma a Milestone kiadja a Batman Expansion-t, egy vadonatúj témájú DLC-t, amelynek tartalma a DC Universe-ból származik, és kifejezetten a Sötét Lovag örökségéhez kötődik.


A Batman Expansion hatalmas mennyiségű új játszható tartalmat hoz egy teljesen új, Gotham által ihletett karriertérképpel, valamint egy lélegzetelállító új környezettel sok új számmal, a Batcave-vel. A bővítmény 5 tematikus járművet is tartalmaz, a The Penguin, Robin™ 2.0T, Armoured Batman™, Batman™ Rebirth, The Joker™ GT, egy új Track Builder Module, a Joker Funhouse Split és számos tematikus testreszabási elemet. A Batman kiegészítőt a HOT WHEELS™ Pass Vol. 1 vagy mától külön is megvásárolható.


Nézze meg a Batman Expansion előzetesét itt:

A Hot Wheels Unleashed lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy úgy vezessék az autókat, mintha a fröccsöntött játékokkal játszanának. A játékmenet magában foglalja adrenalinnal teli versenyeket, a Hot Wheels járművek széles választékát, különböző tulajdonságokkal és ritkasági szintekkel, amelyeket a játékosok különböző skinekkel testre szabhatnak, valamint a mindennapi élet helyszínein beállított pofátlan pályákat speciális pályamodulokkal és interaktív elemekkel. A játék egy forradalmian új Track Buildert is tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármilyen játékkörnyezetben személyre szabják a számokat, és megosszák azokat a játék közösségével.

További információért látogasson el a hotwheelsunleashed.com oldalra. A sofőrök online is csatlakozhatnak a #HotWheelsUnleashed beszélgetéshez a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a Twitteren.