A világ első Rolls-Royce Ghost Mayfair NFT-je

A VooVoo itt van, hogy úttörő új trendeket állítson fel, és mi is jobb kezdeni, mint egy Rolls-Royce-szal. NFT-piacunk forradalmian új módokat kínál a luxus és a kívánt termékek vásárlására, miközben megszerzi az exkluzív NFT tulajdonjogát. Az Impossible Brief-fel együttműködve a VooVoo megalkotta a világ első szuperautóját, az NFT-t, amely eladáskor magával az autó fizikai változatával is együtt jár.

A Rolls-Royce Ghost Mayfair NFT-t a világ egyik legkeresettebb NFT-jeként ismerik el, és a világ egyik legegyedibb autójaként is kívánják. Ezt az 1 Rolls-Royce Ghost Mayfair Edition NFT-t a VooVoo.io platformon aukcióra bocsátják, és a nyertes licitáló megkapja az autó fizikai változatát is.

A VooVoo egy NFT piactér, amely a sport, a szórakozás és a kultúra legikonikusabb márkáit és legendás neveit egyesíti, hogy egyedi, kizárólagosan licencelt és hitelesített digitális gyűjteményeket és élményeket hozzanak létre a felhasználók számára szerte a világon.

Az Impossible Brief korábban Lionel Messivel és csapatával dolgozott első NFT-kollekciójának rekordnagyságú eladásán. Nagy tudásúak, tiszteletben tartják és megbíznak abban, hogy hibátlan és stílusos NFT-ket hoznak a platformra, miközben a világ legnagyobb márkáival dolgoznak együtt. A VooVoo az egyedi és hitelesített digitális gyűjtemények központja lesz, amely teljes biztonságot kínál a kiváló dizájn mellett.

A Non-Fungible (NFT) egy digitális token, amely lehetővé teszi számos exkluzív digitális tárgy tulajdonjogának vásárlását és eladását, beleértve a rajzokat, animált GIF-eket, dalokat, videojátékokban vagy akár luxustárgyakat. Az NFT lehet egyedi, például festmény, vagy sok, például kereskedési kártya másolata. A blokklánc nyomon követi a digitális eszköz tulajdonjogát, hogy biztosítsa a fájl teljes biztonságát.

Sok más piactérrel ellentétben a VooVoo arra törekszik, hogy olyan felhasználókat fogadjon, akik nem jártasak az NFT és a kriptovaluta területén, azáltal, hogy az újonnan érkezőknek jobban megértsék a blokkláncot és az NFT-ket.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Mayfair-i Rolls-Royce Motor Cars londoni céggel dolgozhatunk, hogy Önnek kínálhassuk ezt az exkluzív 1/1 NFT-t. Fantasztikus elismerés, hogy a nyertes licitálónak bemutatjuk a fizikai autót az NFT mellett, amely felhívja a világ figyelmét erre a hatalmas árverésre.” A VooVoo vezérigazgatója.

A világ első Rolls Royce NTF-jének megünneplésére a VooVoo exkluzív aukciót rendez 2021. november 8-án, ahol a felhasználóknak lehetőségük lesz licitálni az autó egyedi NFT-re és fizikai változatára. 


Hogy részese lehess ennek az egyedülálló élménynek – csatlakozzon a távirati csoporthoz https://t.me/VooVooNFT 

Regisztráljon a www.VooVoo.io oldalon az aukcióra.