Ahol az örökség és innováció találkozik

A 2022 -es WaveRunner termékcsalád minden olyan vonást tartalmaz, amelyet az iparág ismert és megkedvelt a Yamahában. A mérnöki kiválóságot és a megbízhatóságot párosítottuk olyan kombinációkkal, amelyek izgalmat keltenek, és lehetővé teszik az ügyfelek számára az élmények egy teljesen új világának felfedezését.

Akár pihenésre,  akár sportra készülünk, minden szegmensünket úgy terveztük, hogy a használóját – szenvedélyétől függetlenül – inspiráljuk  egy számukra tökéletesen megfelelő WaveRunner felfedezésére. A legnépszerűbb VX sorozattól a sokoldalú  FX termékcsalád  innovatív jellegzetességéig, valamint a GP1800R sorozat bajnoki címet elért teljesítményééig  egészen a vásárlói igények lényegéig hatoltunk  és ezek mentén frissítettük A WaveRunner választékot , mely most még több szívet pörget fel , mint eddig bármikor.

Az idei új JetBlaster® újradefiniálja a rekreációs szektort. Kompromisszumok nélküli minőség, innovatív tervezés és az egyedi funkciók, amelyekre GP modelleken számíthat  most már szélesebb kör számára is elérhetők. Bár hihetetlenül sok szórakozást nyújt egy személy számára, a JetBlaster® egy igazi 3 személyes gép, alapfelszereltségként tároló kapacitással , és óriási  üzemanyagtartállyal rendelkezik, amely egy hosszabb hajóút lehetőségét kínálja, amit általában nem várna el egy ilyen típusú vízi járműtől.

Fedezze fel az FX termékcsalád továbbfejlesztett vezetővezérlő funkcióit, beleértve a több üzemmódú automatikus felhajtó rendszeri funkciót  és járulékos maximális sebesség szabályozót,  amelyet érintőképernyő vezérel.

Az új menetlemez és a szponzor újbóli elhelyezése további kényelmet biztosít a vezetőnek és az utasoknak egyaránt, továbbfejlesztett ergonómia jellemzi,   kifinomultabb kormánykapcsolóval és a kormány alatt található rögzítő pontokkal.