A Milestone bemutatta a közelgő DC Super-Villains versenyszezont és a Batman bővítményt

A legújabb DC ™ Kids Fandome Milestone során számos új, ingyenes és prémium tartalmat mutatott be a Hot Wheels Unleashed számára. A DC Super-Villains Racing Season november 11-én kezdődik, és minden játékos számára nagyszámú ingyenes és prémium tartalmat biztosít, mint amennyit a szezonhoz hozzáadott új kihívások teljesítésével fel lehet oldani. A DC Super-Villains Racing Season 6 tematikus járművet tartalmaz, Bane, The Cheetah ™, Poison Ivy ™, Black Manta ™, Deathstroke ™, Harley Quinn ™, számos tematikus testreszabási elemet az alagsorban és a játékosprofilban, valamint rengeteg felszerelést és érméket mindenkinek. A szezon november 11 -én kezdődik, és 2022. január 18 -án ér véget.


Nézze meg a DC Super-Villains Racing Season előzetesét itt:


A Batman Bővítés hatalmas mennyiségű új játszható tartalmat hoz majd létre, egy teljesen új karrier térképpel, amelyet Gotham ihletett, és lélegzetelállító új környezetet, számos új számmal, a Batcave-vel. A bővítés 5 tematikus járművet is tartalmaz, a Pingvint, a Robin ™ 2.0T -t, a Armored Batman ™ -ot, a Batman ™ Újjászületést, a Joker ™ GT -t, egy új pályaépítő modult, a Joker Funhouse Split -et és sok tematikus testreszabási elemet. A Batman bővítmény a HOT WHEELS ™ Pass Vol. 1 vagy december 2 -tól külön is megvásárolható.
Nézze meg a Batman Expansion trailert itt: https://youtu.be/Rg6GsfhDuJE
A Hot Wheels Unleashed lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy úgy vezessék az autókat, mintha az öntött játékokkal játszanának. A játékmenet magában foglalja az adrenalinnal teli versenyeket, a Hot Wheels járművek széles választékát, különböző attribútumokkal és ritkaságszintekkel, amelyeket a játékosok testre szabhatnak különböző bőrökkel, valamint a pofátlanító pályákat a mindennapi életben, speciális pályamodulokkal és interaktív elemekkel. A játék egy forradalmian új Track Builder -t is tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testre szabják a számokat bármilyen játékkörnyezetben, és megoszthassák azokat a játék közösségével.
További információkért látogasson el a hotwheelsunleashed.com oldalra.