A versenyrajongók örülnek

Mattel és Milestone Hot Wheels Unleashed ™

Új, adrenalinnal teli árkád stílusú versenyélmény a Hot Wheels ™ ikonikus autóival és állkapcsos pályákkal

A Hot Wheels Unleashed ikonikus márkák járműveit tartalmazza, beleértve a DC -t, a Back to the Future -t, a Knight Rider -t, a Teenage Mutant Ninja Turtles -t és az OEM -eket az Audi -tól és a Ford -tól a Honda -ig!


A Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) és a Milestone, a vezető globális versenyjáték -fejlesztő, ma elindította a Hot Wheels Unleashed ™ -et. Az akciódús arcade stílusú versenyzési élmény most elérhető azok számára, akik előrendelték a Hot Wheels Unleashed ™-Ultimate Stunt Edition játékot PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch és PC-n (Steam és Epic Games Store) . A Hot Wheels Unleashed 2021 szeptember 30 -án lesz elérhető a verseny- és a Hot Wheels® rajongók számára világszerte.


A versenyzők lenyűgöző részletességgel sodródhatnak, lendíthetnek, ugorhatnak és ütközhetnek a Hot Wheels ikonikus narancssárga pályáin. A játék egyedülálló egyjátékos módokat tartalmaz, beleértve a Hot Wheels City Rumble -t, amelyben a játékosoknak futamokat, időbeli támadásokat kell megnyerniük, különleges kihívásokat kell teljesíteniük és le kell győzniük a főnököket, hogy egyedi autókkal és pálya darabokkal bővítsék gyűjteményüket. A játékosok többjátékos versenyeken is kihívhatják barátaikat, akár 12 játékos online (beleértve a keresztjátékot ugyanazon család konzoljain keresztül az első nap óta) és két játékos offline, osztott képernyős módban.


A rajtrács 66 járművet tartalmaz, köztük a Hot Wheels leghíresebb eredeti terveit a márka 53 éves története során, mint például a Boneshaker ™, Rodger Dodger ™ és Twin Mill ™, a popkultúra autóikonjait, mint például a Batmobile from DC ™, Party Wagon a Teenage Mutant Ninja Turtles -ből, a Snoopy -ból a Peanuts -ból, a Time Machine -ből a Universal Pictures -ből és az Amblin Entertainment’s Back to the Future -ből, KITT az NBC Knight Rider -től és az OEM -ektől, beleértve az Audi, Ford, Honda és még sokan mások.


Minden jármű speciális tulajdonságokkal és ritkaságszintekkel rendelkezik, amelyeket a játékosok frissíthetnek. A Hot Wheels eredeti tervei és eredeti gyártói személyre szabhatók egyedi májasokkal a Livery Editor segítségével, ahol a játékosok feltölthetik alkotásaikat vagy letölthetik a mintákat a közösségből.


A Hot Wheels Unleashed ™ hat környezetet tartalmaz, mindegyik saját magával ragadó játszótérrel és egyedi stílussal: Garázs, Felhőkarcoló, College Campus, Skatepark, Track Room (egy speciális színpad, amelyet kifejezetten a Track Builder szolgáltatás szabadságának bemutatására terveztek) és The Basement, testreszabható tér, ahol a játékosok több száz testreszabási lehetőséggel átrendezhetik a bútorokat és kiegészítőket.


A Track Builder egy egyedülálló szolgáltatás, amelyet a Milestone tervezői használtak a játék pályáinak létrehozásához, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy végtelen versenypálya variációkat hozzanak létre a különböző Track Builder modulok segítségével. Több mint 20 modul áll rendelkezésre az induláskor, mint például a T-Rex Escape, a Spider Ambush és a Hungry Cobra. A Track Builder lehetőséget ad a játékosoknak arra is, hogy megosszák alkotásaikat a játékon belül, vagy töltsék le és élvezzék a többi játékos által készített számokat.


A Hot Wheels Unleashed ™ folyamatban lévő tartalomterve, amely folyamatosan frissíti a versenyt, további ikonikus márkák járműveit fogja tartalmazni, mint például a Street Fighter ™, a Masters of the Universe ™, DC, Barbie ™, valamint a versenyszármazású OEM -eket, mint például az Aston Martin, a BMW és a McLaren ™.


Időnként ingyenes és prémium DLC -k fognak megjelenni, amelyek járműveket, pályaépítő modulokat, testreszabási elemeket és exkluzív témájú bővítő készleteket tartalmaznak, új környezetekkel. A játékosoknak lehetőségük lesz csatlakozni a Racing Seasonshez, korlátozott ideig tartó kihívásokhoz új járművekkel és különleges jutalmakkal.


HOT WHEELS ™ Pass Vol. Az első tíz járművet, három testreszabási csomagot és három pályaépítő modult, valamint a HOT WHEELS ™ – Batman bővítményt tartalmazza. Passes Vol. 2 és Vol. 3 -at egy későbbi időpontban jelentik be.
A Hot Wheels Unleashed ™ ma elérhető a korai hozzáférésben, és 2021. szeptember 30 -án világszerte megjelenik PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One X, Xbox One, Nintendo Switch és PC -n (Steam és Epic Games Store) ). További részletekért keresse fel a hivatalos weboldalt [https://hotwheelsunleashed.com/]

A Hot Wheels, mint a világ első számú eladott játéka*a világ vezető autókultúrája. Az elmúlt ötven év alatt a Hot Wheels legendás dizájnnal és epikus teljesítménnyel bizonyította hatását az autóiparra. Mára a Hot Wheels világméretű erőmű-franchise lett, élő és virtuális eseményekkel szinte minden kontinensen, nagyon keresett fogyasztói termékekkel és legmagasabb szintű együttműködésekkel, a #1-es tartalomcsatornával a YouTube-on stb. Míg minden másodpercben 16,5 Hot Wheels -t adnak el, és eddig több mint 8 milliárd autót adtak el, a márka tovább bővíti jelenlétét a digitális játékokban, sikert aratva a mobil-, konzol- és PC -platformokon.