Porsche székben is csapathatod a számítógépeden a pasziánszt vagy a Forza Horizont

A Thermaltake bejelentette a Studio F. A. Porsche-val közösen megalkotott ARGENT E700 gamer széket

Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, a gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelenti be legújabb együttműködését a Studio F.A. Porsche-val, amellyel céljuk a csúcskategóriás periféria technológia és a funkcionális kivitelezés egyesítése. A Thermaltake és a Studio F.A. Porsche együtt újragondolta a hagyományos gamer székek koncepcióját, hogy új szintre emeljék az esztétikai tervezést, a minőséget és a kivitelezést egyaránt. A Thermaltake és a Studio F.A. Porsche egy olya prémium gamer széket alkotott meg közösen, amely nemcsak a játékosok tetszését fogja elnyerni. Az új ARGENT E700 valódi bőrből készült gamer szék egyaránt megfelel a dolgozó szakemberek igényeinek, továbbá hat speciális színben lesz elérhető, hogy a felhasználók megtalálhassák a saját ízlésüknek megfelelő megoldást.
 
„Az új ARGENT E700 több, mint egy egyszerű szék – a célunk az volt, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a kifinomult ergonómia, a meggyőző kényelem és a kiváló esztétika között. A Thermaltake-kel való együttműködés eredményeként megalkotott szék egyaránt használható otthoni gamer, vagy akár irodai megoldásként is az egyedi kivitelezésének köszönhetően.” – nyilatkozta Christian Schwamkrug, a Studio F.A. Porsche tervezési igazgatója és ügyvezető igazgatóhelyettese.
 
„Izgatottak vagyunk, hogy együttműködhettünk a Studio F.A. Porsche-val, hogy közösen megalkothassunk egy kifinomult, csúcskategóriás gamer széket – az ARGENT E700-at. Ez a valódi bőrből készült megoldás a legmagasabb szintű sportkocsi ülések kényelméből és luxusából merít ihletet és ötvözi azokat egy professzionális gamer szék funkcióival. Ez egy sokoldalú, valódi bőr borítású szék, amely tökéletes megoldást jelent a modern irodákba, gamer szobákba és otthoni helyiségekbe.” – nyilatkozta Kenny Lin, a Thermaltake alapítója és vezérigazgatója.

Új stílus: a felső kategóriás versenyautók ihlették
A Studio F.A. Porsche által tervezett ARGENT E700 valódi bőrkárpitos gamer szék a két világ legjobbjait ötvözi – a versenyzők ülésének esztétikáját a modern társalgók vagy irodai székek funkcionalitásával és eleganciájával. A tervezési ötleteket a csúcskategóriás versenyautók ihlették.  Az alumíniumötvözetben található oldalsó fogantyúkat kifejezetten döntésre és emelésre tervezték. A bal oldali fogantyú lehetővé teszi az üléstámla 126°-ban történő állítását, míg a jobb oldali fogantyúval 41-53 cm (16,1 – 20,8 hüvelyk) között lehet változtatni az ülés magasságát. Továbbá, az E700 egy 4-es osztályú gázlifttel rendelkezik a magasság beállításához, emellett prémium minőségű 5 csillagos alumínium ötvözetből készült talpazattal és 3 hüvelykes kerekekkel rendelkezik, amelyek PU borítással lettek ellátva a stabilitás, a megbízhatóság és a biztonság érdekében. Végül a szék közepén található meg a Thermaltake logó egy polírozott, fémes ezüstös alumínium felületen, amely egyaránt egyedi és kifinomult.
 
Ikonikus színek: dobd fel a szobád hangulatát!
A funkcionalitáson kívül a Thermaltake egy újabb izgalmas tulajdonsággal egészíti ki az ARGENT E700 sorozatot, amely nem más, mint a széleskörű színválaszték. Az ultraibolya fényre száradó festéket használó, fényes felülettel és erősen telített színekkel rendelkező modellek között egyaránt szerepelnek a Glacier White, Flaming Orange, Ocean Blue és a Racing Green színek, amelyek az élénk megjelenésük ellenére rendkívül karcállóak. Mindezek mellett a Storm Black és a Space Grey a legkiválóbb minőséget mutatja be a finom és elegáns matt felületén keresztül, amelyek igazi klasszikusnak számítanak. A felhasználók saját stílusukhoz igazíthatják ezeket a székeket, legyen szó akár irodai, otthoni, vagy gamer környezetről.
 
Kimagasló kényelem: a legjobb felhasználói élmény elérése
Az ARGENT E700 felületét teljes egészében 1 – 1,1 mm vastag valódi bőr borítja, amely finom varrással lett rögzítve az ülőfelülethez és a fejtámlához. Az ülőpárna perforált bőrborítással rendelkezik a kiváló hőelvezetés és szellőzés érdekében, a valódi bőr alatt pedig nagy sűrűségű öntött hab található, amely egyenletes súlyeloszlást és megfelelő testtartást biztosít. Ezenkívül az egy darabból álló, hajlított háttámla különleges kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyenesen ülhessenek vagy pihenhessenek, továbbá négy különböző szögben is állíthatnak a háttámla dőlésszögén (107°, 113°, 119°, 126°). A négy irányba mozgatható kartámasz lehetővé teszi a kényelmes beállítást a csuklóra nehezedő nyomások csökkentése érdekében. Az ergonómiához illő kialakítás és a könnyedén légző valódi bőr rendkívüli kényelmet biztosít.
 
Az ARGENT E700 több, mint egy egyszerű szék. Tökéletes megoldást kínál ahhoz, hogy órákig elmerülhess a virtuális kalandjaidban az otthoni vagy az irodai munkakörnyezetben.