A Bicester Heritage-i kreatív csapat és a Ralle bemutatja az új Ferrari kamerakocsit

  • Rallei kézműves áttörés és vonzó közösségi videotartalom az autóipar számára
     
  • 6 hónap alatt a Ralle csapata két kreatívról hétre nőtt, és a motoros tartalmak világát is viharosan legyőzte, a forgatás, a követés és a drónok széles skáláját használva arzenáljában.
     

A Bicester Heritage-alapú tartalomkreatívok, a Ralle új Ferrari nyomkövető autójuk bemutatásával a vihart kavarták az autóiparban. A Talos Vehicles-sel való együttműködést követően hét nap alatt összeállított szerelvény lehetővé teszi a kis csapat számára, hogy egyedi felvételeket és tartalmakat rögzítsen, és soha nem látott szögben ossza meg a nagyon szeretett áramkörök fordulatait.  

A Ralle-ből és a Petroleum & Co. testvérvállalatból álló Media Group Jimmy és George Howson testvérek kreatív álma, és 2019 óta a Bicester Heritage-nél dolgozik, a közelmúltban 45 helyszíni szakemberrel és más ismert márkákkal dolgozik együtt többek között a Goodwood FOS és az Aston Martin partneri projektje, a Porsche és a Type7 filmjei, a Chris Harris -t bemutató Collecting Cars új videós szállítmány -kínálat, valamint az új Dallara EXP bemutató filmje.  

Az egyesített médiacsoport csapata a közelmúltban több mint tíz kreatívra bővült, miután a Ralle felvásárolta a Howson Media -t, és a Petroleum & Co. testvércéggel együtt dolgozott, egyesítve a közösségi média szakértőit ​​az autóipari kereskedelmi és rövidfilmes szakértelemmel. A csoport számos médiával dolgozik, beleértve a nyomkövetést és a drónfelvételeket, hogy megörökítse az autóipar erejét, szenvedélyét és mozgását.

Egy sikeres Instagram és a közösségi média jelenlét, Ralle fog bemutatni a tra cking autót a brit Car Show, ezt 19-én a 22.-augusztus Farnborough.

A Ralle dinamikus kiegészítője a szélesebb Bicester Motion oldalnak, amelyen a Bicester Heritage található, és amely a tervek szerint a mobilitási technológia és a múlt, a jelen és a jövő vezető célpontjává válik.

Jimmy Howson, Ralle alapítója elmondta: „Már régóta kutatunk különböző módszereket egyedi, nagy sebességű felvételek készítésére, és a Ferrari nyomkövető autónk hetek óta tartó tervezés és kiigazítás eredménye. Izgalmas időszak ez Ralle számára, mert reméljük, hogy készségeinket és márkánkat el tudjuk juttatni számos új közönséghez Farnborough -ban és azon túl is! ”

Philip White, a Bicester Heritage vezető márka- és marketingmenedzsere hozzáteszi: „A Ralle zavaró és dinamikus jelenlét a Bicester Heritage -ben, ami valódi vis maior számunkra itt a helyszínen, olyan tartalmat és képeket nyújtva, amelyek valóban a pálya szélén állnak. másodperc. Az új Ferrari pályaautójuk piacra dobása, valamint a gyorsaság, amellyel a fiatal csapat ezt összeállította, nagyszerű hír az autóipar tartalmának létrehozása és fogyasztása szempontjából. ”