Utazzon vonattal a Nemzetközi Repülőnapra és Haditechnikai Bemutatóra, Kecskemétre!

A Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison 8 év után újra légi és földi bemutatókkal, és tartalmas programokkal várják az érdeklődőket. A rendezvény időpontja: 2021. augusztus 28-29.

A vonattal érkezők a kecskeméti vasútállomás előtti térről a Repülőnap helyszínére és onnan vissza a 80-as jelzésű autóbuszokkal a rendezvényre vásárolt belépőjeggyel díjmentesen juthatnak el.

A Repülőnapra előzetesen vásárolt online jegyekkel lehetséges a belépés. A 16 éven felülieknek védettségi igazolvány vagy védettséget igazoló applikáció bemutatása és a házirend elfogadása és betartása szükséges. Részletes információ a Repülőnap 2021 oldalán.

A rendezvényre csoportos utazást szervezünk Baja, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza Nyíregyháza, Szeged, Szolnok városokból, megvalósulásához minimum 20 fő szükséges. Amennyiben a csoportos utazást választaná, és kedvezményes vonatjeggyel utazna, kérjük, a lenti elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akikhez az a város tartozik, ahonnan indulni szeretne.

A csoportos vasúti utazás programja:

  • utazás menetrendszerinti vonattal Kecskemétre
  • transzfer a rendezvény helyszínére
  • szabadprogram a reptéren: nagyszabású nemzetközi légi bemutató, haditechnikai bemutató, fegyversimogató, szimulátorok – VR Élmény minden korosztálynak, szárazföldi bemutatók, PTSZ élményutazás terepen a lánctalpas kétéltűvel, mátrix pálya – tájékozódási versenyfutás az idővel, lézer Run – 25 méteres futás után lézerpisztoly céllövészet
  • hazaindulás a késő délutáni órákban.

Repülőnap