Verstappen:  “Nem lehetünk boldogok ezzel az eredménnyel”

Verstappen szerint eddig az egész hétvégén le voltak maradva, ennél jobb eredményt szerettek volna elérni, de most ennyire voltak képesek.


    “Más a gumitaktikánk, a lágyabb keveréken indulunk, ami nyilván kevesebb időt fog kibírni, mint a Mercedesek közepese. Nem volt más választásunk, mint feltenni ezt a második szakasz végén, mert a többiek remek időket futottak rajta” – értékelt Verstappen. Hozzátette, ki kell elemezniük, mi nem működik az autón, mert úgy érzi, nincs meg a kellő egyensúly, ezért nem tudnak elég gyorsak lenni.


    “Nem lehetünk boldogok ezzel az eredménnyel” – tette hozzá a holland.


    Verstappent a sajtótájékoztató végén ismét megkérdezték a két hete, Silverstone-ban történt balesetéről – a Red Bull pilótáját a rajt után a később győztes Hamilton lökte ki a pályáról -, ő pedig ingerülten, nem túl irodalmi stílusban kérte meg a riportert, hogy legyen elég ezekből a kérdésekből.


    “Egész csütörtökön ezekre válaszoltam, már elegem van belőle, nem kívánok ezzel a továbbiakban foglalkozni” – felelte dühösen a 23 éves versenyző, aki mellett Hamilton a fejét csóválta.

https://tesztalelkemindennek.hu/2021/07/30/majdnem-f1-es-pilota-lettem/