A Mattel és a Milestone hatalmas túrákat mutat be a közelgő Hot ​​Wheels Unleashed™-ben

Olyan legendás járművek, mint a Party Wagon, a Snoopy, a K.I.T.T. és a Back to the Future Time Machine csatlakozik a versenyhez, az Audi, a Honda, a Koenigsegg, a Ford és még sokan mások autóival együtt!


A Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) és a Milestone, a vezető globális versenyjáték -fejlesztő, ma egy hatalmas autógarázst mutatott be, amely elérhető lesz a Hot Wheelsben Unleashed™. 66 járművel, köztük a Hot Wheels® leghíresebb eredeti dizájnjaival, a márka 53 éves története során, a sorozat olyan autókat is tartalmaz, amelyek az autóipari popkultúra ikonjai lettek, mint például a Party Wagon a Teenage Mutant Ninja Turtles-ből, a Snoopy a Peanuts-ból, a K.I.T.T. az NBC Knight Rider és az időgép című művéből a Universal Pictures és az Amblin Entertainment Back to the Future című művéből.


Azok a játékosok, akik a mai városi utcákon és versenypályákon megtalálható kedvenc járműveik volánja mögé akarnak ülni, az öntött kedvenceket az autókultúra múltját, jelenét és jövőjét képviselő OEM-ek fogják bemutatni. A klasszikus túráktól, mint például a ’32 -es Ford ’Deuce’ és ’69 -es Dodge Charger, a modern kedvencekig, beleértve az Audi R8 Spyder -t és a Honda S2000 -t, valamint a jövőbeli technikával, mint például a 2020 -as Koenigsegg Jesko -val teli hiperkocsikkal, valóban mindenki számára elérhető.


További járművek állnak rendelkezésre a Hot Wheels Unleashed™ játékkal a különböző játékmódokban. A Hot Wheels Unleashed™ világszerte 2021. szeptember 30 -án jelenik meg PlayStatio®5, PlayStatio®4, Xbox Series X | S, Xbox One X, Xbox One, Nintendo Switch és PC-n (Steam és Epic Games Store).
A Hot Wheels® eredeti példányain kívül, mint például a Boneshaker és a Twin Mill, az alábbiakban felsoroljuk azokat az autókat, amelyeket a rajongók kedvükre vezethetnek:
SZÓRAKOZÁS:

Party Wagon
Snoopy
K.I.T.T.
Vissza a jövő időgépéhez
Batmobile

OEM -ek:

Audi R8 Spyder
Audi Sport Quattro
’55 Chevy
Copo Camaro
’71 El Camino
’69 Dodge Charger Daytona
RAM 1500 lázadó
FIAT 500
’32 Ford
1956 -os Ford teherautó
2018 Ford Mustang GT
Humvee®
Honda S2000
2020 Koenigsegg Jesko
Mini Cooper S kihívás

A Hot Wheels Unleashed™ játékosok a játékon belüli Rarity System segítségével frissíthetik járműveiket. A ritkaságrendszer segítségével a játékosok összegyűjthetik és szétszedhetik a játékon belüli járműveket, hogy javítsák járműveik teljesítményét. Egyes frissítések csak különböző és titkos módokon fedezhetők fel.

A világ első számú értékesített játékaként a Hot Wheels a játékjárművek globális kategóriájának vezetője. A Hot Wheels az elmúlt ötven év alatt legendás dizájnnal és epikus teljesítményével bizonyította hatását az autókultúrára. Mára a Hot Wheels világméretű erőmű-franchise lett, élő és virtuális eseményekkel szinte minden kontinensen, nagyon keresett fogyasztói termékekkel és legmagasabb szintű együttműködésekkel, a #1-es tartalomcsatornával a YouTube-on stb. Míg másodpercenként 16,5 Hot Wheels -t adnak el, és eddig több mint 8 milliárd autót adtak el, a márka tovább bővíti jelenlétét a digitális játékokban, sikert aratva a mobil-, konzol- és PC -platformokon.