Elkészült a Scuderia Ferrari Mission Winnow új szimulátora

Az új Scuderia Ferrari szimulátor új otthonában van. A létesítmény felszerelését és a szimulátor üzembe helyezését a héten fejezték be egy új épületben, amely a Gestione Sportiva főirodája és a Fiorano pálya között helyezkedik el. Az elkövetkező hetekben elvégzik a kalibrálási munkákat, majd szeptemberben valamikor, a sportszabályozás által előírt nyári szünet után megkezdődnek az igazi munkák, amelyek támogatják a 2022-es autó tervezési szakaszát.

Az új szimulátor abszolút élvonalban van a járműdinamikai szimuláció terén, és a piacon elérhető mozgásszimulátorokból 360 ° -os környezetben, a legkisebb késleltetéssel és a legnagyobb sávszélességű mozgásjelzéssel reprodukálódik. Teljesen új koncepción alapszik, a Scuderia Ferrari és az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező független Dynisma , Ash Warne élén álló Dynisma együttműködésének eredményeként . Kizárólag a Maranello csapat számára fejlesztették ki.

„A szimuláció és a digitális technológia egyre fontosabb szerepet fog játszani a Forma-1-es autók fejlesztésében, és úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb választást választottuk, egy olyan eszköz létrehozására összpontosítva, amely lehetővé teszi számunkra a generációs ugrást ebben az ágazatban ”- kommentálta Gianmaria Fulgenzi, a Scuderia Ferrari ellátási lánc vezetője. „A gyártásához a Dynismát választottuk, egy fiatal és dinamikus céget. Két évbe tellett ennek a projektnek a befejezése, és most készen állunk arra, hogy elkezdjük használni a 674-es projekten, így hívják az autót, amelyet a 2022-ben hatályba lépő új műszaki előírások alapján gyártanak. “

Ash Warne, a Dynisma vezérigazgatója elmondta: „A Forma-1-ben szerzett összes tapasztalatom arról tájékoztatott, hogy a mozgásszimulátorok egyszerűen nem voltak reálisak vagy reagálóak. Ennek megváltoztatására hoztuk létre a Dynismát, és azzal a küldetéssel, hogy létrehozzuk a világ legmerülékenyebb szimulátorát, és szélesebb körű hozzáférést biztosítunk a legjobb, nagy hűségű, érzékeny mozgásgenerátorokhoz, amelyekre a sofőrök és mérnökök vágyhatnak.

„Büszkék vagyunk arra, hogy első megbízásunk a világ leghíresebb és legelismertebb motorsport csapatának szól, és ez bizonyítja, hogy a Dynisma világelső technológiákat hozott létre. Megszegtük az egyezményt és újradefiniáltuk az ágazatot azáltal, hogy egy teljesen új módon tekintünk a problémára. ”