A BMW és a Fekete Özvegy (16V) látványos moziélményt ígér

A BMW X3 debütál a Marvel-moziuniverzumban Scarlett Johansson és Florence Pugh társaságában.

A BMW és a Marvel Studios az itthon július 8-án mozikba kerülő, akciódús kémthriller során dolgozott együtt először. A Fekete Özvegy (16V) izgalmakban bővelkedő, látványos jelenetei tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy a BMW X3 igazolja kvalitásait. A filmben a modellt egy vérpezsdítő üldözési akcióban látjuk Budapest utcáin, ahol az első BMW 2-es Gran Coupé is bekapcsolódik a hajszába.

„Ez volt az első alkalom, hogy a BMW és a Marvel Studios együttműködött, a végeredmény pedig lenyűgöző lett” – mondta Jens Thiemer, a BMW márkaigazgatója. „A BMW X3 és a BMW 2-es Gran Coupé marketingstratégiánk részeként kapott kulcsfontosságú szerepet a Fekete Özvegyben (16V), jelentős érzelmi töltettel fűszerezve meg mindkét modellünk kommunikációs kampányát. Márkakommunikációnkban kiemelt fontosságúak az érzelmileg megérintő, izgalmas történetek, így kétség sem férhet hozzá, hogy újabb együttműködési lehetőségeket keresünk a Marvel Studios oldalán” – tette hozzá.

A BMW és a Marvel Studios partnersége túlmutat a Fekete Özvegyen (16V).

„Natasha múltba vezető utazásához nincs jobb jármű a BMW-nél” – fogalmazott Mindy Hamilton, a Fekete Özvegyet (16V) forgalmazó The Walt Disney Company marketingkapcsolatokért felelős elnöke. „A BMW X3 és a BMW 2-es Gran Coupé pont olyan karcsú és fürge, mint maga a Fekete Özvegy (16V). Izgatottan várjuk, hogy milyen világba kalauzolnak el minket együtt júliusban” – tette hozzá.

A díszletekből egyenesen a BMW Weltbe

A Fekete Özvegy (16V) dúskál a lélegzetelállító jelenetekben, amelyek forgatása nem csupán a színészeket, de a négykerekű sztárokat is próbára tette. Utóbbi lenyomatait a BMW Welt látogatói első kézből is megtapasztalhatják, a hollywoodi alkotás mozipremierjével egy időben ugyanis néhány hétre exkluzív kiállítás nyitja meg kapuit Münchenben. A BMW Weltbe egyenesen a Fekete Özvegy (16V) díszleteiből szállították át a filmben látható eredeti autókat: a BMW X3 az egyik mozgalmas jelenetben erős tűzerővel néz szembe, amelynek során a BMW 2-es Gran Coupé is maradandó jegyeket szerez.

Virtuális élmény a márkakereskedésekben

A BMW ügyfelei június 25-től a világ számos pontján bekapcsolódhatnak a Fekete Özvegyben (16V) látható BMW modellek filmbeli élményeibe: a BMW által létrehozott Emotional Virtual Experience (EVE) immár több mint 2 000 BMW márkakereskedésben és partnernél elérhető, rendkívül élethű háromdimenziós virtuális valóságot kínálva. A bajor prémiummárka ügyfelei így a világ bármely pontján körbesétálhatják és megtekinthetik a Fekete Özvegyben (16V) látható BMW X3 és BMW 2-es Gran Coupé modellt.

A Fekete Özvegy (16V)

A Marvel Studios akciódús kémthrillerjében, a Fekete Özvegyben (16V) a Scarlett Johansson alakította Natasha Romanoff múltja sötét epizódjaival kénytelen szembenézni, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell, hogy vessen múltjával és családi kötelékeivel, amelyeket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett. Yelena szerepében Florence Pugh brillírozik, Alexei Shostakov / Vörös Őr karakterét David Harbour öltötte magára, Melinát pedig Rachel Weisz játssza. A filmet Cate Shortland rendezte, a producer Kevin Feige. A Fekete Özvegy (16V) július 8-án debütál a hazai mozikban.

A kulisszák mögé betekintést adó felvételek elérhetők a BMW honlapján: https://www.bmw.com/en/automotive-life/black-widow-stunt-bmw-in-marvel-movie.html