Ne légy pronyó! Legyen neked is “vezetőkesztyűd”!

  • A bolognai székhelyű The Outlierman bemutatta a The legújabb kiegészítését Heritage kollekció – a Cognac Fingerless Stringback vezetési kesztyű
  • Ujjatlan és teljes ujjú kivitelben kapható kesztyűk kézi készítésű puha nappa báránybőr és pamut horgolás kombinációjával, mint a The Heritage kollekció többi Stringback vezetőkesztyűje
  • A The Outlierman nápolyi kesztyűkészítőinek kézzel készített, a The Heritage kollekcióban található luxus Stringback vezetőkesztyűk különféle színkombinációkban kerülnek bemutatásra, az ikonikus klasszikus sportautók belseje és külseje ihlette
  • 100% -ban kézzel készített Olaszországban, a legjobb anyagok felhasználásával, az Outlierman minden egyes elemét elit kézművesek készítik szeretettel, akiket az adott terület világszínvonalú szakértelme miatt választottak ki
  • Az Outlierman egy olasz cég, amely luxus autóipari kiegészítőket készít a vezetés rajongóinak

 Az Outlierman , a kézműves luxus vezetési kiegészítők gyártója, ma bejelentette a vadonatúj Cognac Fingerless Stringback vezetőkesztyűk piacra dobását , amelyek csatlakoznak a The Heritage kollekcióhoz .

Klasszikus stílus, amely soha nem veszíti el finomodását és jellegzetes varázsát

Tökéletes kísérője a nyári motorozásnak, a konyakos ujjatlan húros kesztyű , mint a The Heritage kollekció többi húzódzkodó kesztyűje, időtlen stílust és kifinomultságot kínál puha nappa báránybőr és pamut horgolás kombinációján keresztül. Az 50-es és 60-as évek vezetőkesztyűinek szinonimája. Az Outlierman kézműves Stringback vezetőkesztyűje maximálisan lélegző képességet biztosít a bőrének, a kormányon lévő kiváló tapadás mellett. 

Az ujjatlan és teljes ujjváltozatokban bemutatott kesztyűk teljes egészében a The Outlierman nápolyi kesztyűkészítői által készítettek – Olaszország legjobbjai a bőrkesztyűk gyártásában. Érzéki stílusú és tökéletesen kidolgozott The Outlierman kiegészítők egyedi tervezési jellemzőikről is híresek.

Andrea Mazzuca, a The Outlierman alapítója leírja a bonyolult részleteket, amelyek a konyakos ujjatlan zsinórvezetõ kesztyûben szerepeltek: „Ezek a vezetõkesztyûk sajátos varratukat kifelé mutatják, így szinte teljesen megszüntetik a kéz és a kormány bõrének közötti teret. Ez hihetetlenül specifikus és szükséges tudás, amelyet a minőségi kesztyűmesterek generációról generációra átadtak az évek során. ”

Csakúgy, mint a The Outlierman ujjatlan vezetõkesztyûiben, az Fingerless Stringback vezetõkesztyûk megnyugtató kényelmet nyújtanak, maximális szabadságot és érzékenységet hagyva az ujjakon, biztosítva, hogy azok tökéletes kesztyûtípusok legyenek a pálya napjai és a szabadidõs vezetés során egyaránt. A lélegző képesség – amelyet a pamut horgolt hát garantál – megnövekszik az ujjatlan húrkesztyűs vezetőkesztyűkben, mivel az ujjak szabadon mozoghatnak és hozzáadják az ujjhegy fogantyújukat, ami ideális azokban a helyzetekben, amikor esetleg görbe csokornyakkendőt vagy szél által fújt hajat kell rögzíteni .

Andrea Mazzuca, a The Outlierman alapítója szintén így kommentálta: „Mi, a The Outlierman, örömmel jelentjük be a The Heritage kollekció legújabb kiegészítését a Stringback vezetőkesztyűinkkel. Ezek a kesztyűk az olasz kézművesség legjobbjainak kiaknázása remek példája annak az ügyességnek, részletességnek és bonyolultságnak, amelyet elit kézműveseink adnak az egyes termékeknek.

“A nyár gyors közeledtével nincs jobb alkalom egy pár Stringback ujjatlan vezetõkesztyû birtoklására és a nyílt utakon való felhasználására.”

Az Örökség gyűjtemény

A The Heritage kollekció vezető kesztyűje a klasszikus ízeket a szuperlágy nappa báránybőr meleg és természetes tónusain keresztül ünnepli.

Különféle színkombinációkban kapható, beleértve a konyakot, az olajzöld, a piros, a kék és a fekete színt. Mindegyik szín tükrözi az ikonikus klasszikus sportautók belsejét és külsejét: kifinomult árnyalatok, időtlen varázsa.

A The Outlierman minden vásárolt kesztyűjével az ügyfelek számíthatnak egy kézzel készített bőr tokra, amely védelmet nyújt a vezető kesztyű számára, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy biztonságosan vigyék őket bárhová is.

Az Outlierman vállalat azzal a küldetéssel jött létre, hogy kézműves munkával készítsen számos tartozékot, amelyeket a világ legismertebb autóinak lélegzetelállító szépsége, kiváló minősége és időtlen vonzereje ihletett.

KÉPGALÉRIA >>>

A legújabb Outlierman termékek megtalálhatók  itt .