Szavazzon és nyerjen!

Közeledik az igazság pillanata: március 22-én kiderül, mely autók győznek az Év Magyar Autója 2021 verseny különböző kategóriáiban (Év Magyar Autója 2021, Magyar Év Autója 2021, Év Zöldautója 2021). Tizenkét győztest a zsűri hirdet ki, de a közönségdíjasról a közvélemény dönt.

Szavazzon kedvenc autójára, döntse el, melyik legyen az Év Magyar Autója verseny idei közönségdíjasa! Ha kedvez önnek a szerencse, értékes nyereménnyel gazdagodhat!

Melyik autó lehet a győztes?

A közönségdíjat 2020-ban a Kia XCeed modell nyerte. A 2021-es díjakra 22 márka 46 autót jelölt, a közönségdíjas ezek közül kerül ki.

Jelölt autók: Audi Q3 Sportback 35 TFSI, BMW 2 Gran Coupé, BMW 530e, BMW Z4 M40i, Citroën C5 Aircross Hybrid, Cupra Formentor, DS 7 Crossback E-Tense 4×4, Fiat 500e, Fiat e-Ducato, Ford Kuga plug-in hybrid, Ford Ranger Thunder, Honda CR-V, Honda e, Honda Jazz e:HEV, Hyundai i20, Hyundai Kona Electric, Jeep Compass 4xe, Lexus LC Convertible, Mercedes-Benz CLA 250 e, Nissan Juke, Nissan Leaf e+, Nissan Navara, Opel Corsa, Opel Crossland, Opel Mokka, Opel Mokka-e, Opel Vivaro, Opel Vivaro-e, Peugeot e-2008, Renault Captur E-Tech Hybrid Plug-in, Renault Clio E-Tech Hybrid, Renault Mégane R.S. Trophy-R, Seat Leon Sportstourer, Seat Tarraco, Skoda Kamiq, Skoda Octavia, Subaru Forester e-Boxer, Suzuki Vitara, Toyota Hilux, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, Toyota Yaris, Volkswagen Arteon Shooting Brake, Volkswagen e-Up!, Volkswagen Golf 8, Volkswagen ID.3, Volkswagen Tiguan

Mit nyerhet?

A nyereményjátékban résztvevők megnyerhetik az Autós Nagykoalíció által felajánlott 100 darab páros belépőt egyikét a jubileumi AMTS 2021 kiállítás nyitónapjára (június 25., Hungexpo).

Hogyan szavazhat?

Szavazata leadását követően (http://evmagyarautoja.hu/kozonsegdij/2021/szavazas/) (egy autóra és egy emailcímmel csakis egyszer) adja meg a sorsoláshoz szükséges adatait és máris jogosulttá válik a nyereménysorsoláson való részvételre. A nyereményjáték-szabályzat és az adatkezelés részletei ezen a linken érhetők el. A játékosok személyes adatait kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása céljára kezeljük, a sorsolást követően töröljük.

A szavazás menete

A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik február 1-jétől február 28-ig leadták valamelyik autóra a szavazatukat, megadták nevüket és emailcímüket, ahol értesíteni tudjuk a nyeremény átvételéről. Az Év Magyar Autója Közönségdíj 2021 szavazásban és a nyereményjátékban mindenki részt vehet, kivéve az Autós Nagykoalíció és a verseny lebonyolításában közvetlenül közreműködő cégek és szervezetek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. A nyerteseket március 2-án sorsoljuk ki számítógépes rendszerünk segítségével, a szavazás végeredményét, a február 28-ai zárás eredményét, az Év Magyar Autója Közönségdíj 2021 győztesét március 22-én a többi díj nyertesével együtt jelentjük be. Érvényesen játékra jelentkezni csak a beküldött valós név és valós e-mail adatok hiánytalan kitöltésével lehet. Szavazni február 28-án 23.59 percig lehet, ezt követően lezárjuk a szavazást. A nyerteseket az általuk megadott e-mailcímén értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra át nem ruházhatók, egyéb termék vásárlása esetén nem számíthatók be.