Ezekre figyelj, ha autóban kamatyolnál!

A 10perc.hu beszámolója szerint az évszakoktól függetlenül a felnőttek is előszeretettel romantikáznak gépkocsiban, kicsit felfrissítve szerelmi életüket, ami évek óta csak a hálószobában teljesedik ki.

Azt gondolnánk, hogy a kocsiban szexelés olyan dolog, amit csak jó időben, és csak a tinédzserek csinálnak, akiknek még nincs saját lakásuk és ilyen alternatív helyeken kényszerülnek eltölteni a pásztorórát. Azonban a felnőttek is előszeretettel romantikáznak autóban, kicsit felfrissítve szerelmi életüket, ami évek óta csak a hálószobában teljesedik ki, ráadásul abszolút nem szempont ebben az esetben, hogy lassan igencsak téliesre fordul az időjárás. Kocsiban szexelni mindig menő és friss dolog lesz, és ha még nem próbálta, itt az ideje, hogy felírja a bakancslistájára. A bien.hu összeszedett öt dolgot, amire mindenképpen oda kell figyelnie annak, aki ezekben a kicsit hűvösebb napokon autósszexre adja a fejét.

1. Az autó csak gyors menetekre alkalmas

Higgye el mindenki, az autó nem a hosszú érzéki előjátékok színtere. Legyen akármilyen típusú és bármekkora méretű is a jármű…


Kocsiban szexelni mindig menő és friss dolog lesz, még így közvetlenül a zord téli időjárás megérkezte előtt     Fotó: freepik.com

2. Kevés szexpózra alkalmas

A pozitúrák is limitáltak, ha az autó belsejéről van szó. Mindössze két hely jöhet szóba: vagy az anyósülést döntik hátra – itt a lovaglópóz jöhet számításba –, vagy a hátsó ülésen ügyeskednek, ahol a lovagláson kívül még a kutyapóz is szóba jöhet.

3. A lábgörcs elkerülhetetlen

Figyelem! Ha nem tudja teljesen kinyújtani a lábát, előbb-utóbb görcsöt fog okozni, így az autó-szexnél mindenképpen lehet erre számítani. Ezt a kocsin kívüli előjátékkal lehet késleltetni.

4. Fontos a szellőzés

Ha nem gondoskodunk némi friss levegő bejutásáról az autónkba, akkor igencsak fülledt erotika válhat az autósszexből. Persze, ez hasznos is lehet, hiszen így senki sem láthat be kocsinkba.


A forró pillanatoktól könnyen bepárásodhat az összes ablak és a szélvédő, így a lerakódó pára megmenthet minket a kiváncsiskodó szempároktól    Fotó: freepik.com

5. A bőrülés nem tesz jót a bőrnek

Mindig legyen a csomagtartóban egy pokróc, hiszen az izzadt bőr előszeretettel ragad hozzá a bőrüléshez. És a hirtelen mozdulatokkal járó fájdalom igencsak kellemetlen lehet egy autóban létrejött randevúnál.

A plusz ötlet egy mostani együttléthez: alaposan fűtse be az autót a randi előtt. Ja, és figyeljen arra, hogy este nyolcra érjen haza…