Újra várja a vendégeket a Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard folyamatosan figyeli és nyomon követi a hatósági rendelkezéseket és azok változását az egészségügyi vészhelyzet enyhülése kapcsán. Ezekre való tekintettel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – Mastercard Airport Lounge 2020. június 15-től újra várja a belépésre jogosult kártyabirtokosokat.

„A Mastercardnál is úgy látjuk, lassan visszatér az utazási kedv és egyre több légitársaság dönt az újraindulás mellett. Felelős vállalatként fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkre és környezetünkre minden eddiginél jobban figyeljünk. A Lounge újranyitásával a tőlünk megszokott minőségi időt biztosítjuk a kártyabirtokosoknak, de védelmük érdekében különleges protokollt is bevezetünk.” – mondta az Szalkai Réka, a Mastercard magyarországi marketing igazgatója.

A Mastercard Airport Lounge a korábban megszokott nyitvatartással, reggel 5-től 19.30-ig várja a vendégeket.A gyakran érintett felületeket 2 óránként fertőtlenítik, a váróban dolgozó munkatársak szájmaszkot viselnek. A Lounge-ban legfeljebb 50 fő tartózkodhat egyidőben, a svédasztalos kiszolgálás helyett pedig előre csomagolt termékek várják a vendégeket. A belépéskor a bejáratnál kihelyezett fertőtlenítő is rendelkezésre áll, de a későbbi utazás idejére maszkot és fertőtlenítő kendőt is biztosítanak az utasok számára.

A Mastercard premium kártyabirtokosok ezen felül továbbra is használhatják a Budapest Airport Gyorsító Sávot, de az egészségügyi iránymutatás szerint egymás közötti 2 méteres távolság megtartásával.

A Mastercard világszerte elérhető Lounge Key hálózatba tartozó repülőtéri várók elérhetősége változó, ezek újranyitása folyamatos. Erről bővebb tájékoztatást és aktuális információt minden esetben az adott repülőtéren kérhetnek a kártyabirtokosok.