Online belépő az Audi világába

A koronavírus járvány és a gyártás leállása ellenére az AudiStream online túrájának köszönhetően az ügyfelek és rajongók bepillantást kaphatnak az Audi legkorszerűbb gyártási folyamataiba. Az ingolstadti üzem virtuálisan továbbra is nyitva áll a látogatók előtt. Az érdeklődők a www.audi.stream oldalon online foglalhatják le helyüket az interaktív túrákra és otthonaikban, a képernyő előtt tapasztalhatják meg az Audi érzést.


A koronavírus járvány miatt további értesítésig nem lesz több gyárlátogatás az Audi ingolstadti telephelyén. Azoknak a vendégeknek, akik a világ számos pontjáról látogattak ide, hogy élőben tekintsék meg az Audi gyártósorait, a márka az AudiStream révén egy online alternatívát kínál. Az érdeklődők az otthonaikban ülve, számítógépük vagy mobil eszközük képernyőjét követve vehetnek részt egy virtuális túrán, amely az Audi ingolstadti üzemét mutatja be. A képsorokon keresztül a látogatók láthatják, hogyan készülnek az Audi modelljei a présüzemben zajló első gyártási lépésektől kezdve az összeszerelés végső fázisáig, a kézzel történő utolsó simításokig. A látogatók többek között megtekinthetik az Audi A3 karosszériagyártásának folyamatait és az Audi A4 összeszerelő szalagjának képsorait. Ezen kívül a túravezetők bemutatják az Audi világának legkülönlegesebb műszaki megoldásait és válaszolnak a túra résztvevőinek kérdéseire.

Az ingolstadti Audi üzemben vezetett túrák tapasztalataival a túravezetők igyekeznek a közel 20 perces élő adás menetét a nemzetközi résztvevők egyéni érdeklődéséhez igazítani. A látogatók a https://www.audi.stream oldalon választhatják ki a számukra szimpatikus élő közvetítést és a megfelelő időpontot, német vagy angol nyelven. A lehetőség ingyenes, esetleges költségek – a választott szolgáltatótól függően – az internethozzáférés kapcsán merülhetnek fel.

Az AudiStream szolgáltatással az Audi az első gyártó, aki online látogatásokat kínál. Az AudiStream “Audi live at the Ingolstadt factory” (“Az Audi élőben az ingolstadti gyárból”) programja 2019. novemberétől érhető el, a résztvevők pedig most további élő adásokhoz csatlakozhatnak. A jövőben további, az Audi márkát érintő témák közvetítése is várható.

Az AudiStream programjai 2020. áprilisában:

2020. április 8., szerda, 11.00 – 17.30 között

2020. április 9., csütörtök, 13.00 -19.30 között

2020. április 15., szerda, 11.00 – 17.30 között

2020. április 16., csütörtök, 13.00 – 19.30 között

2020. április 22., szerda, 15.30 – 21.00 között

2020. április 29., szerda, 13.00 – 19.30 között

AudiStream: online belépő az Audi világába