Korrekt lépéssel állt elő a SHARE NOW Magyarország

A SHARE NOW Magyarország nyilatkozata

Március eleje óta jelentősen megnőtt az érdeklődés a SHARE NOW autómegosztó szolgáltatása iránt, ami a felhasználok számának, valamint a szolgáltatás igénybevételének növekedésében egyaránt megmutatkozott. A növekedés részben a SHARE NOW nemzetközi autómegosztó hálózathoz való csatlakozásunkat kísérő médiakampánnyal magyarázható, de a koronavírus járvány következtében megváltozott városi közlekedés is frekventáltabb időszakokat eredményezett a szolgáltatásban. Az emberek a jelenlegi veszélyhelyzetben is nélkülözhetetlen utazásaikhoz (munkába járás, bevásárlás vagy segítségre szoruló hozzátartozók meglátogatása) a lehető legkisebb fertőzésveszéllyel járó közlekedési lehetőségeket részesítik előnyben.

Mivel tudjuk, hogy sokak számára a közlekedés ezekben a napokban is elkerülhetetlen, ezért szerettünk volna hathatós segítséget nyújtani, mindamellett, hogy az autók fertőtlenítését a nemzetközi SHARE NOW sztenderdnek megfelelően szigorítottuk. Ennek értelmében 2018. március 18-ától:

  • regisztrációs díjat eltöröltük
  • minden autónk percdíját csökkentettük,
  • a már regisztrált felhasználóinknak a mai naptól rendszeresen, minden héten levezethető kreditet írunk jóvá

A bevezetett változások visszavonásig érvényesek.

Az autóink fertőtlenítését a korábbi gyakorlathoz képest négyszer gyakrabban végezzük, valamint fertőtlenítő kendőket is elhelyeztünk az autókban. Ennek kapcsán folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket ügyfeleinktől.

Fischer Péter, ügyvezető

SHARE NOW