A részben magyar légitársaság repíti európai turnéra a Tankcsapdát

Az eddigi leghosszabb európai turnéjára repíti Magyarország legnépszerűbb rockbandáját a Wizz Air. A Tankcsapda 2020-as koncertkörútján Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legzöldebb légitársasága azonban nemcsak a zenekarnak, hanem számos szerencsés rajongónak is lehetővé teszi, hogy ott legyenek a fellépéseken és Lukács Laciékkal együtt „fújják a szárnyalás dalát.”


A hüvelykujjam az égbe mutat
Az 1990-es évek elején, közepén járunk, amikor egy fiatal debreceni rockbanda a város klubjaiban, sokszor összetolt étkezőasztalokon énekelt arról, hogy „magányosan repülnek”, vagy arról, hogy „kezükben a jegyekkel a repülőtéren” várják, hogy induljon a gépük. A Tankcsapda frontembere, Lukács Laci, akkoriban talán még álmodni sem mert arról, hogy Eindhovenbe, Londonba vagy Koppenhágába fognak egyszer repülni, hogy telt házas bulikat csapjanak.


Párizs, Róma, Bréma
Több emlékezetes külföldi turné után 2020-tól „új nap vár” a Tankcsapdára és a Wizz Air-re is: büszkén jelentjük be, hogy a koncertkörút jó néhány állomására a Wizz Air viszi el a zenekart. A légitársaság a zenekarral közösen egyúttal nyereményjátékot is hirdet, ezen pedig a rajongók repülőjegyet és koncertbelépőt nyerhetnek a külföldi bulikra.


Fújom a szárnyalás dalát, érzem a lét leheletét
Ki ne szeretne repülni, utazni, új élményeket megélni? És ki ne szeretné a koncerteket és a rock’n’rollt? Kövesd a Tankcsapda és a Wizz Air közös programjait 2020-ban! Találkozzunk a bulik mellett dedikálásokon, lemezbemutatókon vagy csak figyeljétek Laciék új videoklipjeit!


Egy új világban ér földet
És hogy mi lehet a közös egy rockzenekarban és egy légitársaságban? A folyamatos fejlődés, ami mindig új élményeket nyújt. Ami után a rajongó és az utas sokszor érezhetik úgy, hogy „egy új világban ér földet.”


A Wizz Air a fejlődésében mindig szem előtt tartotta azt, hogy az utas csakis azért fizessen, amire tényleg szüksége van. Ezért már a felszállás előtt számos szolgáltatást kínál utasainak: a Wizz Discount Club tagjait folyamatos akciókkal várjuk, a Wizz Flex-szel rugalmasan módosíthatóak a járatok míg a WIZZ Priority-val gyorsabb és kényelmesebb a beszállás, sőt még egy fedélzeti poggyászt is magatokkal vihettek. Választhatsz kényelmesebb ülést, ablak melletti helyet vagy akár haverjaiddal az egész sort is lefoglalhatod, hogy az utazás már akkor jó hangulatban teljen, mielőtt „a sztyuárdesz egy piát tesz eléd.”


Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: „A zene olyan, mint az utazás: élményekkel gazdagít, mindenki számára elérhető és összehozza az embereket. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legnépszerűbb rockzenekara a Wizz Airrel utazik európai turnéjára, és örülünk, hogy sok rajongónak is lehetővé tudjuk tenni, hogy gyorsan és kényelmesen eljuthasson a Tankcsapda külföldi koncertjeire. Találkozzunk a koncerteken!”


Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere a sajtótájékoztatón elmondta: „A zene és a repülés – két gyerekkori szerelmem – most végre a lehető legjobban összefonódik. Az itt idézett dalszöveg részletek is jól mutatják a zenekar, repüléshez fűződő viszonyát, ezért is mondhatom, hogy nagyon örülünk az együttműködésnek!”