A CUPRA az első CUPRA Leon bemutatkozásával egyidőben nyitotta meg új központjának kapuját

A CUPRA Társaság új otthona

A CUPRA Garage megnyitó eseménye összeállította a CUPRA Társaságot, amelynek a múlt hét óta új tagja, az F.C. Barcelona kapusa, Marc ter Stegen. A német játékos az 1,999 darabszámban gyártott CUPRA Ateca Limited Edition egyik példányával érkezett, és hivatalosan bemutatták a vendégeknek és a médiának.

A megnyitó rendezvényen a CUPRA bajnokok elit csapatát állította össze, mint például a négy nagykövetet a padel világából, köztük az argentin Fernando Belasteguín, Pablo Lima, Alejandra Salazar és Ariana Sánchez; az olimpiai érmes Saúl Craviottot és Mikel Azcona túraautó-versenyzőt.

A CUPRA Világ bővülA márka küldetésével összhangban, mely exkluzív, korlátozott termék kollekciók létrehozása, melyek a márka stílusát képviselik, a CUPRA bemutatta új együttműködéseinek prototípusait. A barcelonai Marset világítástechnikai cég kifejlesztette a CHISPA-t, a Marset által a CUPRA számára tervezett hordozható, újratölthető és vezeték nélküli lámpát. Ezenkívül a Mikakus cipőmárka bemutatta a városi cipők két prototípusát, amelyeket az autómárka számára terveztek és készítettek. Ezen felül a CUPRA bemutatott egy elektromos, ultra könnyű és összecsukható kerékpárt, amelyet az UNNO, egy barcelonai kerékpáros butik tervezett és készített kézimunkával.

Ezen felül a CUPRA kibővítette táska és napszemüveg választékát a TRAKATAN és az L.G.R. olasz műhelyek termékeivel. A márka célja, hogy együttműködjön az emberekkel és vállalkozásokkal, akik ugyanazt a tervezési nyelvet beszélik, és megosztják alkotói tapasztalataikat.