Irány a Hold!

Lexus Lunar Cruiser (tervező: Keisuke Matsuno)

A Lunar Cruiser egy olyan, többcélú holdjármű, amely a szárazföldön és a levegőben egyaránt használható. Nagyméretű kerekeivel még egyenetlen talajon is kényelmesen rugózik. A kerekek ugyanakkor 90 fokban elforgathatók; ilyenkor a jármű drónok módjára a magasba emelkedhet, így a vezető a holdfelszín mellett a levegőben is közlekedhet. Az organikus formavilágú pilótafülke jellegzetes grafikus megoldása a ‘dinamikus 3D orsóforma’, amely egyszerre teremt akadálytalan kilátást, kényelmes utaskörnyezetet és ikonikus megjelenést.

Lexus Lunar Mission (tervező: Yung Presciutti)

A Lunar Mission először eljuttatja a Holdra az embert, majd ott helyben is közlekedési eszközként használható. Repülés közben a világegyetem tükröződik a karosszéria folyadékot idéző oldalfalán. A szárnyak alakjában az ikonikus orsó hűtőmaszk és a Lexus embléma egyaránt megjelenik, meghatározva a jármű alapvető geometriai kialakítását.

Lexus Moon Racer (tervező: Yung Presciutti)

A Moon Racer olyan szabadidős célú egyszemélyes jármű, amely képes megbirkózni a Hold felszínét tarkító hegycsúcsokkal, lehetővé téve, hogy a vezető maximálisan kiélvezze az alacsony gravitáció örömeit, és ugrálva, mászva, versenyezve fedezze fel az égitestet. A szabadság érzését a vezetőt körülvevő, hatalmas üvegbuborék erősíti.

Lexus Lunar (tervező: Yung Presciutti)

A tekintélyes méretű Lexus Lunar a Hold biztonságos felfedezésére szolgál. Műszaki szempontból két részből áll: a hat robusztus kerékkel felszerelt alsó platform gondoskodik a korlátozás nélküli előre jutásról, míg a felső az utasok lakóterét tartalmazza. Ez a két rész külön választható: a felső részt leszerelve egy Hold-kolónia kiinduló bázisaként szolgálhat.