Így hódít az új CH-R

A Toyota C-HR megszületése pillanatától egyet jelentett a forradalmi, merész, egyszerre futurisztikus és letisztult dizájnnal, és a high tech műszaki megoldásokkal. A modell új generációja tovább ment ezen az úton, és a finom elülső és hátsó stílusbeli változtatások eredményeképp a Toyota C-HR továbbra is a legdinamikusabb és legszenvedélyesebb megjelenésű modell a crossoverek piacán. Tovább finomodott a modell belső kialakítása is: még kellemesebb megjelenésű és finomabb tapintású felületek és kapcsolók kerültek a prémium minőségű utastéri környezetbe, míg a 2020-as multimédia rendszer minden korábbinál magasabb szintű konnektivitást tesz lehetővé. Az Apple CarPlay, az Android Auto és a navigációs frissítések mellett számos új alkalmazás vált elérhető az autóban, miközben a JBL Premium audiorendszer révén a modell továbbra is koncerttermi hangzást ígér.

Az új Toyota C-HR formai változtatásai tovább árnyalják az eredeti modell egyedülálló karakterét, ám a tervezők ügyeltek arra, hogy megőrizzék azt a státuszt, amit az autó a crossover-piac legdinamikusabb és legszenvedélyesebb megjelenésű autójaként vívott ki magának. Az utastérben alkalmazott anyagok még kellemesebb tapintásúak, a Toyota 2019-es multimédia-rendszere pedig újabb szintre emeli a kapcsolódás lehetőségeit és az infotainment-szolgáltatást.

Bámulatos külső formaterv

Az új Toyota C-HR elején a Toyota Under Priority és Keen Look formanyelve köszön vissza. A karaktervonalak most lágyabbak, az orr alsó pereme a karosszéria színét kapta, még kifinomultabb megjelenéssel ruházva fel az autót. Az újratervezett nappali menetvilágítás (DRL) és az irányjelzők közös elemben kaptak helyet, amely egységes vonalat képez a fényszóró fölött. Az első ködlámpák a lökhárító alsó részének sarkain helyezkednek el, nagyon széles légbeömlőnek hagyva helyet, amely hangsúlyozza az autó erőteljes karakterét. A hátsó lámpatestekben LED-ek világítanak, kialakításuk még kifejezőbb megjelenéssel ruházza fel az autó hátsó részét. Továbbra is kiemelkednek a karosszériából, viszont most karcsú, ragyogó fényezésű légterelő köti össze őket. A kompozíció széltében megszakítás nélkül végigível az autó egész felületén, olyan erőteljes stíluselemet alkotva, ami tovább hangsúlyozza a C-HR hátsó traktusának széles kiállását. A progresszív hátsó irányjelzők is emelik a modell látványát. Az újratervezett kerekek megmunkálása magasfényű felületeket eredményezett, ás a küllők propellerszerű kialakítása a mozgás érzetét kelti a szemlélőben akkor is, amikor az autó áll.

Az új Toyota C-HR három új színben rendelhető: kékes ezüst Kristályszürke, kifinomultabb prémium hatású, dinamikus Piros, valamint feltűnő Narancs árnyalatokban. Kéttónusú fényezéssel az autó még inkább illeszkedhet tulajdonosa személyiségéhez: a Fényes Fekete többféle színnel kombinálható, míg a Higanyezüst tökéletesen kiegészíti a Kristályszürke és Fekete színeket.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!