Különgépekkel a szófiai pótselejtezőre

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók a sorsdöntő pótselejtezőre

A Wizz Air, Európa legzöldebb légitársasága és Kelet-Közép-Európa vezető diszkont légitársasága szurkolói különgépeket indít a magyar labdarúgó válogatott a márciusi sorsdöntő összecsapásra, Szófiába.

Bár a magyar csapat egyenes ágon nem jutott ki a részben Budapesten rendezendő 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra, de a remények még élnek: márciusban két meccset kell megnyernie a válogatottnak ahhoz, hogy a magyar csapat a Puskás Arénában fogadja a kontinens elitjét.

Az első ellenfél Bulgária csapata lesz 2020. március 26-án Szófiában. A Wizz Air szurkolói különgépeket indít mindkét magyarországi bázisáról, Budapestről és Debrecenből. A járatok 2020. március 26-án indulnak és a mérkőzés után, 2020. március 27-én hajnalban indulnak vissza Szófiából.

A járatokra jegyek a mai naptól foglalhatók már 29 190 forinttól* a Wizz Air honlapján, illetve a WIZZ mobilapplikáción keresztül.

A szurkolói különjáratok menetrendje:

Indulás helye és idejeÉrkezés helye és idejeVisszaút indulási helye és idejeVisszaút érkezési helye és ideje
Budapest10.00 óraSzófia12.20 óra (helyi idő szerint)Szófia03.30 óra (helyi idő szerint)Budapest04.00 óra
Debrecen10.00 óraSzófia12.10 óra (helyi idő szerint)Szófia03.40 óra (helyi idő szerint)Debrecen04.00 óra

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés napján Budapestről a Wizz Air menetrend szerint közlekedő járata is elérhető Szófiába. A járat 13.55 órakor indul Budapestről és helyi idő szerint 16.15 órakor landol Szófiában.

Foglaljátok le barátaitokkal mielőbb repülőjegyeiteket és szurkoljátok ki együtt a győzelmet!

* Egy útra, magában foglalva az adókat és a nem választható költségeket, illetve egy fedélzetre felvihető kézipoggyász (maximum 40x30x20 cm) díját. Ennél nagyobb bőrönd, illetve más feladott poggyász további díj ellenében szállítható. Az ár kizárólag a wizzair.com oldalon, illetve a WIZZ mobilapplikáción keresztül történő foglalásokra vonatkozik. A feltüntetett áron korlátozott számú hely érhető el.