A rendőrség (ÜRES, SZART SEM ÉRŐ!) Vörös kódot hírdetett, a Safety Hungary pedig továbbra is gyakorlati tudást ad a motorosoknak

A rendőrség Vörös kódot hirdetett, mivel az elmúlt 2 hónapban jelentősen megemelkedett a súlyos és fatális közlekedési balesetek száma.

Sajnos a motorosokat érintő statisztikák is romló tendenciát mutatnak, mert a szezonban száraz úton megszerzett rutin nem elég a rosszabb tapadást biztosító hidegebb, esetleg esős, csúszós időjárási körülmények között. Ráadásul a sokszor borongós, ködös időben nehezebben vesznek észre bennünket az autósok.

Mindenek előtt arra kérünk, hogy vegyél vissza a tempóból, legyél körültekintőbb, és számíts a hosszabb fékutakra és a megnövekedett forgalom miatt figyelmetlenebb és türelmetlenebb közlekedőkre.

Érdemes tudatosan készülni a megváltozott viszonyokra! Szeretnénk felhívni a figyelmedet a Terep tréningünkre, melynek a célja éppen az, hogy felkészítsen a megváltozott útviszonyokra, a tapadás csökkenésére. (Ráadásul az oktatóink új gyakorlatokkal is megismertetnek a spanyol Honda Institut Seguridadnál elvégzett továbbképzésük után!)

Ne az utcán tapasztald meg milyen egy fékezés közben megcsúszó motor, hanem kontrollált körülmények között! Tanuld meg, hogyan lehet megfelelően reagálni, ha a kanyarban a tapadását veszti a járműved!

Várunk a Terep tréningünk valamelyikén, gyere, tölts velünk egy eseménydús szórakoztató napot, és motorozz biztonságosabban!

További információ az info@safety-hungary.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 30 670 8592