Repjeggyel álmai autójához

A SIXT BELÉP A WIZZ AIR PARTNEREI KÖZÉ

  • Repülőjegy foglaláskor immár vezető nemzetközi bérautó szolgáltató kínálja álmai autóját és átfogó szolgáltatási körét
  • Utasaink minden autóbérlésük után kredit jóváírást kapnak a WIZZ számlájukra

Budapest/München, 2019. november 5. A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és Közép-Európa vezető légitársasága megállapodást írt alá a SIXT bérautó szolgáltatóval, ezzel pedig a cég a légitársaság kiemelt együttműködő partnerévé vált. Az együttműködésnek köszönhetően nemcsak az biztosított, hogy az utasok Európa legzöldebb repülőgép parkjával rendelkező légitársaságával juthatnak el úti céljukra, hanem az is, hogy megérkezve magas minőségű járművekkel, egyszerűen és zökkenőmentesen közlekedhetnek alacsony árakon.

A Wizz Air honlapján vagy a WIZZ mobilapplikációban történő repülőjegy foglaláskor az utasok mostantól közvetlenül autót is bérelhetnek az úti céljukon elérhető teljes SIXT-flottából. A SIXT minden árkategóriában egyedi ajánlatokkal várja utasait legyen az spontán városi kiránduláshoz ideális kompakt autó, sportos kabrió a tengerpartra vagy az egész családnak is kényelmes mikrobusz. Amellett, hogy az ügyfelek számos márka legújabb és jól felszerelt modelljei közül válogathatnak, a SIXT elsőosztályú és díjnyertes ügyfélszolgálattal áll minden utasa rendelkezésére.

Az együttműködésnek köszönhetően a SIXT járművei a Wizz Air 44 országból álló hálózatának csaknem összes úti célján elérhetőek. Mindemellett a SIXT a WIZZ-kredit programjába is bekapcsolódik: minden SIXT-autóbérlés után a vásárlás értékének 5%-a ügyfeleink WIZZ-számláján jóváírásra kerül, amit újabb utazások foglalásakor vagy a Wizz Air egyéb szolgáltatásainak megvásárlásakor felhasználhatnak.

Váradi József, a Wizz Air Holding vezérigazgatója elmondta: „A Wizz Air elkötelezett amellett, hogy már a foglalás pillanatától egészen az utazás végéig a legkiválóbb minőségű utazási szolgáltatásokat jó áron nyújtsa utasainak. A SIXT-tel kötött egyedülálló együttműködésünk minden kedves ügyfelünknek elérhetővé teszi, hogy könnyen bérelhessenek minőségi járműveket a Wizz Air egyre növekvő hálózatának célállomásain. Reméljük, hogy utasaink örömmel fogják kihasználni ezt az új lehetőséget és egy csodás autó foglalása után még több izgalmas helyszínt fedeznek majd fel.”

Regine Sixt, a SIXT nemzetközi marketingért felelős alelnöke közölte: „Megtiszteltetés számunkra együtt dolgozni a Wizz Airrel, hiszen kedvező ajánlatai miatt mindkét társaság kiemelkedően sikeres és népszerű a nemzetközi mobilitási piacon. Mától a Wizz Air utasai is élvezhetik a SIXT kiemelten ügyfélközpontú, innovatív szolgáltatásit és végül, de nem utolsó sorban, a repülőgépről leszállva rögtön álmaik autójába ülhetnek. Meggyőződésünk, hogy egyedi és különleges utazási élményt nyújthatunk minden kedves utasunknak.”

A SIXT-ről

A németországi München melletti Pullach-ban központtal rendelkező SIXT SE nemzetközileg is piacvezető a kiváló minőségű utazási szolgáltatások terén. A SIXT rent, a SIXT share és a SIXT ride termékeivel a vállalat egyedülálló, integrált utazási szolgáltatásokat nyújt az autóbérlés, az utazásmegosztás és a személyszállítás területén. Ezek a termékek könnyen elérhetőek egy olyan applikáción keresztül is, amely mobilitási partnereink szolgáltatásait is integrálja. A SIXT szolgáltatásaival világszerte mintegy 110 országban van jelen. A cég legfőbb értékeit és erősségeit a folyamatos ügyfélközpontúság, a magas fokú technológiai szaktudással párosuló innovatív vállalati kultúra, a nagy arányban prémium kategóriás autókból álló flotta és a kedvező ár-érték arány jelentik. A SIXT 2018-as csoportszintű bevétele 2,93 milliárd euró volt, ezzel a világ egyik legjövedelmezőbb mobilitási szolgáltatásokat nyújtó vállalata lett világszerte. A csoport anyavállalata, a SIXT SE részvényei 1986 óta jegyezhetők a Frankfurti Tőzsdén (WKN common shares: 723132, WKN preferred shares: 723133). http://about.sixt.com